Восьмий сезон "Гри престолів" почнуть знімати у вересні 2017 - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Восьмий сезон "Гри престолів" почнуть знімати у вересні 2017 - «шоу бизнес»

Британський актор Ліам Каннінгем, який в "Грі престолів" виконує роль Давоса Сіворта, повідомив, що зйомки восьмого за рахунком сезону культового фентезі-серіалу почнуться у вересні 2017 року. А зараз ще тривають зйомки сьомого сезону серіалу, які закінчаться на початку лютого.

Влітку цього року глядачі вже зможуть подивитися сьомий сезон "Гри престолів", що складається з семи серій. А ось для восьмого сезону "Гри престолів" передбачається зняти всього шість серій. Що стосується дати виходу цього сезону, поки відомо лише, що HBO планує показати фінал "Гри престолів" в 2018 році. Висловлюється припущення, що традиційно показ розпочнуть у квітні.

Читайте також: У серіал "Гра престолів" повернеться загиблий персонаж

Нагадаємо, що "Гра престолів" - американський фентезі-серіал, який виходить з 2011 року на каналі HBO. Зйомки картини ведуться в декількох країнах. На рахунку шоу - понад десяти номінацій на престижну телевізійну премію "Еммі". Його літературною основою стала серія книг американського фантаста Джорджа Мартіна "Пісня льоду й полум'я".

Джерело: popcornnews.ru


Британський актор Ліам Каннінгем, який в "Грі престолів" виконує роль Давоса Сіворта, повідомив, що зйомки восьмого за рахунком сезону культового фентезі-серіалу почнуться у вересні 2017 року. А зараз ще тривають зйомки сьомого сезону серіалу, які закінчаться на початку лютого. Влітку цього року глядачі вже зможуть подивитися сьомий сезон "Гри престолів", що складається з семи серій. А ось для восьмого сезону "Гри престолів" передбачається зняти всього шість серій. Що стосується дати виходу цього сезону, поки відомо лише, що HBO планує показати фінал "Гри престолів" в 2018 році. Висловлюється припущення, що традиційно показ розпочнуть у квітні. Читайте також: У серіал "Гра престолів" повернеться загиблий персонаж Нагадаємо, що "Гра престолів" - американський фентезі-серіал, який виходить з 2011 року на каналі HBO. Зйомки картини ведуться в декількох країнах. На рахунку шоу - понад десяти номінацій на престижну телевізійну премію "Еммі". Його літературною основою стала серія книг американського фантаста Джорджа Мартіна "Пісня льоду й полум'я". Джерело: popcornnews.ru
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика