Анджеліна Джолі вважає Бреда Пітта чудовим батьком - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Анджеліна Джолі вважає Бреда Пітта чудовим батьком - «шоу бизнес»

В ефірі шоу Good Morning America Анджеліна також розповіла про свій новий фільм.

Добровільне "ув'язнення" Анджеліни Джолі добігло кінця, і кілька днів тому акторка вперше за довгий час вийшла в світ і навіть порушила своє мовчання щодо скандального розлучення з Бредом Піттом. На одному інтерв'ю зірка вирішила не зупинятися і знову відповіла на злободенні запитання – цього разу в програмі Good Morning America.

Якщо вірити словам Анджеліни, то, незважаючи на її непрості відносини з Бредом Піттом, вона бачить актора чудовим батьком. На запитання ведучого про те, чи вважає вона після всього, що сталося, колишнього коханого хорошим батьком, Джолі відповіла однозначно: "Так, звичайно. Ми завжди будемо родиною. Завжди".

Однак ще кілька місяців назад Джолі не тільки не вважала Пітта хорошим батьком, але, навпаки, висувала на його адресу серйозні звинувачення: Анджеліна заявила, що її чоловік жорстоко поводився з дітьми. Справа зайшла так далеко, що розбиратися з ним довелося ФБР, за результатами розслідування якого всі звинувачення акторки на адресу Пітта були відхилені.

Читайте також: Анджеліна Джолі зніметься у турецькому серіалі

В ефірі шоу Анджеліна також розповіла про свій новий фільм "Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі" (First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers), над яким вона працювала разом зі своїм сином Меддоксом, усиновленим в Камбоджі. "Я мало знаю про батьків мого сина, але я думаю, що їм довелося пройти через цю війну. Я хотіла зрозуміти його і його культуру на глибшому рівні. І я хочу розповісти історію цієї країни їхньою мовою", — розповіла Анджеліна.

Джерело: segodnya.ua


В ефірі шоу Good Morning America Анджеліна також розповіла про свій новий фільм. Добровільне "ув'язнення" Анджеліни Джолі добігло кінця, і кілька днів тому акторка вперше за довгий час вийшла в світ і навіть порушила своє мовчання щодо скандального розлучення з Бредом Піттом. На одному інтерв'ю зірка вирішила не зупинятися і знову відповіла на злободенні запитання – цього разу в програмі Good Morning America. Якщо вірити словам Анджеліни, то, незважаючи на її непрості відносини з Бредом Піттом, вона бачить актора чудовим батьком. На запитання ведучого про те, чи вважає вона після всього, що сталося, колишнього коханого хорошим батьком, Джолі відповіла однозначно: "Так, звичайно. Ми завжди будемо родиною. Завжди". Однак ще кілька місяців назад Джолі не тільки не вважала Пітта хорошим батьком, але, навпаки, висувала на його адресу серйозні звинувачення: Анджеліна заявила, що її чоловік жорстоко поводився з дітьми. Справа зайшла так далеко, що розбиратися з ним довелося ФБР, за результатами розслідування якого всі звинувачення акторки на адресу Пітта були відхилені. Читайте також: Анджеліна Джолі зніметься у турецькому серіалі В ефірі шоу Анджеліна також розповіла про свій новий фільм "Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі" (First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers), над яким вона працювала разом зі своїм сином Меддоксом, усиновленим в Камбоджі. "Я мало знаю про батьків мого сина, але я думаю, що їм довелося пройти через цю війну. Я хотіла зрозуміти його і його культуру на глибшому рівні. І я хочу розповісти історію цієї країни їхньою мовою", — розповіла Анджеліна. Джерело: segodnya.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика