Анджеліна Джолі розповіла про те, яким бачить майбутнє - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Анджеліна Джолі розповіла про те, яким бачить майбутнє - «шоу бизнес»

Розлучення пішло Енджі на користь

У бесіді з журналістом британського видання Hello акторка розповіла про свою громадську діяльність, про кіно і про шістьох дітей. Зірка описала, якою бачить себе і спадкоємців через десять років. «Може бути, через десять років мої діти будуть жити в різних куточках світу. Я часто уявляю собі таке. Я бачу, як подорожую по різних країнах і відвідую кожного з них. Мені здається, що деякі з моїх дітей самі захочуть продовжити ту міжнародну роботу, якою я займаюся. Я б була рада такому результату подій і з задоволенням стала б їх партнером. Швидше за все, через 10 років я вже буду менше зніматися в кіно і сконцентрую свою увагу на сім'ї та своїй громадській діяльності», — зізналася Джолі.

Актриса зазначила, що вперше за останні роки відчуває себе повністю здоровою і цей факт благотворно позначається на її психологічному стані. За її словами, зараз вона бачить навколишній світ у всій повноті і відчуває почуття радості від цього. «Останні десять років я жила в постійному страху за своє здоров'я. Боялася, що зі мною може щось трапиться. Але зараз я з упевненістю можу сказати, що абсолютно здорова. І це дарує мені відчуття непідробного щастя. Адже у моїх дітей є здорова мати, яка завжди буде оберігати їх», — розповіла Анджеліна.

Нагадаємо, що після розлучення з Бредом Піттом актриса повернулася в суспільне життя: знялася в рекламі парфумів, презентувала свій фільм про війну в Камбоджі, а зараз веде лекції в британському університеті, розповідаючи про війну та її вплив на світ, в тому числі на жінок.

Джерело: multikino.com


Розлучення пішло Енджі на користь У бесіді з журналістом британського видання Hello акторка розповіла про свою громадську діяльність, про кіно і про шістьох дітей. Зірка описала, якою бачить себе і спадкоємців через десять років. «Може бути, через десять років мої діти будуть жити в різних куточках світу. Я часто уявляю собі таке. Я бачу, як подорожую по різних країнах і відвідую кожного з них. Мені здається, що деякі з моїх дітей самі захочуть продовжити ту міжнародну роботу, якою я займаюся. Я б була рада такому результату подій і з задоволенням стала б їх партнером. Швидше за все, через 10 років я вже буду менше зніматися в кіно і сконцентрую свою увагу на сім'ї та своїй громадській діяльності», — зізналася Джолі. Актриса зазначила, що вперше за останні роки відчуває себе повністю здоровою і цей факт благотворно позначається на її психологічному стані. За її словами, зараз вона бачить навколишній світ у всій повноті і відчуває почуття радості від цього. «Останні десять років я жила в постійному страху за своє здоров'я. Боялася, що зі мною може щось трапиться. Але зараз я з упевненістю можу сказати, що абсолютно здорова. І це дарує мені відчуття непідробного щастя. Адже у моїх дітей є здорова мати, яка завжди буде оберігати їх», — розповіла Анджеліна. Нагадаємо, що після розлучення з Бредом Піттом актриса повернулася в суспільне життя: знялася в рекламі парфумів, презентувала свій фільм про війну в Камбоджі, а зараз веде лекції в британському університеті, розповідаючи про війну та її вплив на світ, в тому числі на жінок. Джерело: multikino.com
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика