Дочка Олі Полякової прийшла на "Розсміши коміка. Діти" - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Дочка Олі Полякової прийшла на "Розсміши коміка. Діти" - «шоу бизнес»

У Києві тривають зйомки нових випусків проекту "Розсміши коміка. Діти". Свої сили в умінні жартувати випробувала 12-річна Маша Полякова, дочка співачки Олі Полякової.

Дівчинка дуже впевнено трималася на сцені і зізналася, що теж мріє стати артисткою, як і її мама. Авжеж, саме мамі Маша присвятила більшість своїх жартів:

"Бути дочкою Олі Полякової не так вже й просто... Ось я зараз перед вами виступаю, а ви, мабуть, вже подумки приміряєте мені на голову кокошники", - пожартувала Маша на сцені.

Олі Полякової на зйомках не було - в цей день співачка знімала свій новий кліп. У залі Машу підтримував її батько, який дуже за неї переживав і не приховував своїх емоцій.

Це не перший випадок, коли зіркові діти демонстрували своє почуття гумору на публіці. У новому сезоні в "Розсміши коміка. Діти" вже встигли виступити син Василя Вірастюка, дочки Андрія П'ятова і Ольги Фреймут.

Джерело: gazeta.ua


У Києві тривають зйомки нових випусків проекту "Розсміши коміка. Діти". Свої сили в умінні жартувати випробувала 12-річна Маша Полякова, дочка співачки Олі Полякової. Дівчинка дуже впевнено трималася на сцені і зізналася, що теж мріє стати артисткою, як і її мама. Авжеж, саме мамі Маша присвятила більшість своїх жартів: "Бути дочкою Олі Полякової не так вже й просто. Ось я зараз перед вами виступаю, а ви, мабуть, вже подумки приміряєте мені на голову кокошники", - пожартувала Маша на сцені. Олі Полякової на зйомках не було - в цей день співачка знімала свій новий кліп. У залі Машу підтримував її батько, який дуже за неї переживав і не приховував своїх емоцій. Це не перший випадок, коли зіркові діти демонстрували своє почуття гумору на публіці. У новому сезоні в "Розсміши коміка. Діти" вже встигли виступити син Василя Вірастюка, дочки Андрія П'ятова і Ольги Фреймут. Джерело: gazeta.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика