Іраклі Макацарія і Олена Лесик більше не разом (ФОТО) - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Іраклі Макацарія і Олена Лесик більше не разом (ФОТО) - «шоу бизнес»

На своїй сторінці в Instagram екс-учасниця "Холостяк 6" Олена Лесик опублікувала повідомлення про розлучення.

Навколо пари екс-холостяка Іраклі Макацарія та учасниці "Холостяк 6" Олени Лесик ходять чутки, що вони більше не разом. Такі висновки зробили шанувальники, адже загальні фото цієї пари стали рідше з'являтися в соціальних мережах. А в своєму мікроблозі Олена Лесик вже писала завуальований меседж про розставання з Іраклі Макацарія. Також, з недавніх пір Іраклі приписують роман з екс-учасницею "Холостяк 6" Анетті Жерновой.

Так, Олена Лесик вирішила офіційно заявити на своїй сторінці в Instagram про те, що вона з Іраклі більше не разом. Дівчина пояснила, що їй набридло проявляти ініціативу у відносинах з Іраклі і продовжувати в тому ж дусі вона не бажає.

"Дорогі друзі і підписники! Я вирішила сказати вам, те, що є очевидним. Я вважаю, що цю новину ми з Іраклі повинні були донести вам разом! Але, видно, мені "маленькій принцесі" доведеться все зробити самій (((Ми з Іраклі більше не пара! Скажу тільки за себе. Мої почуття і вчинки були щирими в цих відносинах! Про це знали всі - і сім'я Іраклі, і мої близькі , і наші друзі! Я була готова на все заради цієї людини - залишити кар'єру, переїхати до Грузії ... готова була від цієї людини народити дітей, будувати з ним сім'ю" - Олена Лесик.

Джерело: glamurchik.tochka.net


На своїй сторінці в Instagram екс-учасниця "Холостяк 6" Олена Лесик опублікувала повідомлення про розлучення. Навколо пари екс-холостяка Іраклі Макацарія та учасниці "Холостяк 6" Олени Лесик ходять чутки, що вони більше не разом. Такі висновки зробили шанувальники, адже загальні фото цієї пари стали рідше з'являтися в соціальних мережах. А в своєму мікроблозі Олена Лесик вже писала завуальований меседж про розставання з Іраклі Макацарія. Також, з недавніх пір Іраклі приписують роман з екс-учасницею "Холостяк 6" Анетті Жерновой. Так, Олена Лесик вирішила офіційно заявити на своїй сторінці в Instagram про те, що вона з Іраклі більше не разом. Дівчина пояснила, що їй набридло проявляти ініціативу у відносинах з Іраклі і продовжувати в тому ж дусі вона не бажає. "Дорогі друзі і підписники! Я вирішила сказати вам, те, що є очевидним. Я вважаю, що цю новину ми з Іраклі повинні були донести вам разом! Але, видно, мені "маленькій принцесі" доведеться все зробити самій (((Ми з Іраклі більше не пара! Скажу тільки за себе. Мої почуття і вчинки були щирими в цих відносинах! Про це знали всі - і сім'я Іраклі, і мої близькі , і наші друзі! Я була готова на все заради цієї людини - залишити кар'єру, переїхати до Грузії . готова була від цієї людини народити дітей, будувати з ним сім'ю" - Олена Лесик. Джерело: glamurchik.tochka.net
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика