5 неймовірних серіалів, знятих за книгами - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  5 неймовірних серіалів, знятих за книгами - «шоу бизнес»

Ви здивуєтеся, але на початку цих успішних і популярних проектів була книга.

Це зараз серіали, про які піде мова, відомі, їх героїв цитують і косплеять, актори отримують гучні ролі, а глядач мріє хоч на хвилину опинитися в вигаданому світі Семи королівств, пройтися по парку Нью-Йорка разом з Блер, битися в словесній дуелі з Ганнібалом Лектером. А кілька років тому всі ці історії жили лише на сторінках книг, і тільки пильне око режисерів зуміло побачити в них іскорку, здатну зацікавити мільйони глядачів.

1. І нікого не стало (за мотивами оповідання Агати Крісті)

Похмурий і невеликий серіал-детектив відверне вашу увагу на три години, протягом яких ви будете розгадувати, хто ж запросив десятьох незнайомих між собою людей різних професій на безлюдний острів у великий будинок, навіщо на столі у вітальні стоять десять фігурок і як повязане їх зникнення зі смертю кожного з гостей. Але головне: хто стоїть за вбивством і чи вибереться хоча б один гість з острова живим?

2. Секс у великому місті (за збірником статей)

Чотири подруги, велике місто, мода, краса, стосунки і успіх - цей серіал давно став культовим, творці радують новинами про майбутнє продовження, але ж і про Керрі Бредшоу, Міранду Хоббс і інших ми могли і не дізнатися, якби не книга-збірник журналістських описів. Вперед переглядати!

3. Гра престолів (по книгам Джорджа Р.Р. Мартіна)

Деякі шанувальники цього жорстокого, але дуже захоплюючого серіалу, читаючи книги дивуються - як творцям вдалося розплутати цей клубок імен, історій і подій і надати йому форму одного з найвідоміших серіалів цього століття? Якщо ви ще не дійшли до шести сезонів цього шедевру, розповідаємо про що йде мова: мирне і довге літо в Семи королівствах добігає кінця, а навколо бажаного Залізного трону виникає змова, яка призведе до інтриг і вбивств, залучаючи в боротьбу за престол все більше і більше людей. А тим часом забуті легенди оживають і несуть в собі ще більшу небезпеку, ніж могла б виявитися гра за престол.

4. Під куполом (за романом Стівена Кінга)

Серіал розповість про містечко, яке раптово виявляється відрізаним від зовнішнього світу через дивний бар'єру, який неможливо подолати ні людині ні техніці. Люди переносять ізоляцію без усього необхідного, намагаються вижити і не перетворитися на неконтрольоване стадо. Хоча серіал і продовжили до трьох сезонів, фанати Кінга радять обмежитися тільки першим і взятися за книгу. Мабуть, це той випадок, коли написане слово і екранізація повинні йти під руку.

5. Ганнібал (за мотивами романів Томаса Харріса)

Не Ентоні Хопкінсом єдиним! Серіал з Мадсом Міккельсеном в головній ролі про найжорстокішого маніяка і унікального психолога Ганнібала Лектера пережив три сезони, привертаючи до себе натовпи глядачів. Поки віддані фанати Ганнібала сподіваються на продовження, переставайте переглядати Мовчання ягнят і розгадуйте таємні задуми доктора в серіалі.

Джерело: viva.ua


Ви здивуєтеся, але на початку цих успішних і популярних проектів була книга. Це зараз серіали, про які піде мова, відомі, їх героїв цитують і косплеять, актори отримують гучні ролі, а глядач мріє хоч на хвилину опинитися в вигаданому світі Семи королівств, пройтися по парку Нью-Йорка разом з Блер, битися в словесній дуелі з Ганнібалом Лектером. А кілька років тому всі ці історії жили лише на сторінках книг, і тільки пильне око режисерів зуміло побачити в них іскорку, здатну зацікавити мільйони глядачів. 1. І нікого не стало (за мотивами оповідання Агати Крісті) Похмурий і невеликий серіал-детектив відверне вашу увагу на три години, протягом яких ви будете розгадувати, хто ж запросив десятьох незнайомих між собою людей різних професій на безлюдний острів у великий будинок, навіщо на столі у вітальні стоять десять фігурок і як повязане їх зникнення зі смертю кожного з гостей. Але головне: хто стоїть за вбивством і чи вибереться хоча б один гість з острова живим? 2. Секс у великому місті (за збірником статей) Чотири подруги, велике місто, мода, краса, стосунки і успіх - цей серіал давно став культовим, творці радують новинами про майбутнє продовження, але ж і про Керрі Бредшоу, Міранду Хоббс і інших ми могли і не дізнатися, якби не книга-збірник журналістських описів. Вперед переглядати! 3. Гра престолів (по книгам Джорджа Р.Р. Мартіна) Деякі шанувальники цього жорстокого, але дуже захоплюючого серіалу, читаючи книги дивуються - як творцям вдалося розплутати цей клубок імен, історій і подій і надати йому форму одного з найвідоміших серіалів цього століття? Якщо ви ще не дійшли до шести сезонів цього шедевру, розповідаємо про що йде мова: мирне і довге літо в Семи королівствах добігає кінця, а навколо бажаного Залізного трону виникає змова, яка призведе до інтриг і вбивств, залучаючи в боротьбу за престол все більше і більше людей. А тим часом забуті легенди оживають і несуть в собі ще більшу небезпеку, ніж могла б виявитися гра за престол. 4. Під куполом (за романом Стівена Кінга) Серіал розповість про містечко, яке раптово виявляється відрізаним від зовнішнього світу через дивний бар'єру, який неможливо подолати ні людині ні техніці. Люди переносять ізоляцію без усього необхідного, намагаються вижити і не перетворитися на неконтрольоване стадо. Хоча серіал і продовжили до трьох сезонів, фанати Кінга радять обмежитися тільки першим і взятися за книгу. Мабуть, це той випадок, коли написане слово і екранізація повинні йти під руку. 5. Ганнібал (за мотивами романів Томаса Харріса) Не Ентоні Хопкінсом єдиним! Серіал з Мадсом Міккельсеном в головній ролі про найжорстокішого маніяка і унікального психолога Ганнібала Лектера пережив три сезони, привертаючи до себе натовпи глядачів. Поки віддані фанати Ганнібала сподіваються на продовження, переставайте переглядати Мовчання ягнят і розгадуйте таємні задуми доктора в серіалі. Джерело: viva.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика