Чоловік "купив" Цибульську на ніч - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Чоловік "купив" Цибульську на ніч - «шоу бизнес»

Українська співачка Оля Цибульська розповіла, як зустріла 2017 рік.

Вперше за всю свою кар'єру Оля Цибульська провела новорічну ніч з родиною. Напередодні старого Нового Року найспівочіша ведуча розповіла, що її чоловік заздалегідь спланував все і, підмовивши близьких друзів сім'ї, потай замовив у Олі ведення новорічного корпоративу.

"Я звикла до того, що коли люди святкують - артист працює. Тому замовлення ведення Нового року не викликав ніяких питань. Єдине, що мене здивувало - реакція чоловіка. Він був дуже проти того, що ми не проведемо свято разом, навіть трохи посварилися через це, - ділиться спогадами Цибульська. - І уявіть моє здивування, коли я входжу в зал, а до мене летить мій Нестор! А тато стоїть за ним. Це був дуже приємний сюрприз!".

Оля Цибульська також розповідає, що найдивовижнішим стало те, наскільки велика кількість людей знала про "змову", і ніхто не проговорився.

"У якийсь момент я розгубилася, не зрозуміла, що роблять чоловік і син у мене на роботі. Потім помічаю подругу, ще одну, і розумію - тут всі мої близькі друзі. І все стало на свої місця, - додає Оля. - вперше за багато років я була гостею на новорічному святі, але свій гонорар у чоловіка все-таки забрала, так би мовити "за помилковий виклик".

Джерело: bigmir.net


Українська співачка Оля Цибульська розповіла, як зустріла 2017 рік. Вперше за всю свою кар'єру Оля Цибульська провела новорічну ніч з родиною. Напередодні старого Нового Року найспівочіша ведуча розповіла, що її чоловік заздалегідь спланував все і, підмовивши близьких друзів сім'ї, потай замовив у Олі ведення новорічного корпоративу. "Я звикла до того, що коли люди святкують - артист працює. Тому замовлення ведення Нового року не викликав ніяких питань. Єдине, що мене здивувало - реакція чоловіка. Він був дуже проти того, що ми не проведемо свято разом, навіть трохи посварилися через це, - ділиться спогадами Цибульська. - І уявіть моє здивування, коли я входжу в зал, а до мене летить мій Нестор! А тато стоїть за ним. Це був дуже приємний сюрприз!". Оля Цибульська також розповідає, що найдивовижнішим стало те, наскільки велика кількість людей знала про "змову", і ніхто не проговорився. "У якийсь момент я розгубилася, не зрозуміла, що роблять чоловік і син у мене на роботі. Потім помічаю подругу, ще одну, і розумію - тут всі мої близькі друзі. І все стало на свої місця, - додає Оля. - вперше за багато років я була гостею на новорічному святі, але свій гонорар у чоловіка все-таки забрала, так би мовити "за помилковий виклик". Джерело: bigmir.net
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика