Роман Софії Андрухович екранізує українська компанія - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Роман Софії Андрухович екранізує українська компанія - «шоу бизнес»

Роман "Фелікс Австрія" виданий 2014 року і отримав нагороду "Книга року ВВС".

Продюсер фільму Надія Зайончковская заявила, що вже в лютому проект екранізації буде представлений на кіноринку в рамках Берлінського кінофестивалю. "В першу чергу, ми ведемо пошук партнерів на тих територіях, де книга вже була видана - в Польщі, Німеччині, Австрії та Швейцарії, - додає продюсер. - Читаючи книгу, я в якийсь момент усвідомила, що читаю не тільки для задоволення, а підсвідомо створюю список причин, за якими книгу варто екранізувати".

За словами Софії Андрухович, вона не замислювалася про можливу екранізацію, коли писала роман, але після його публікації отримала багато відгуків щодо його кінематографічності. "Було дуже приємно, що моя книга надихає, що людям з нею хочеться працювати, перетворювати її в щось нове, надавати історії іншу форму, - коментує письменниця. - Я впевнена, що сценарій і фільм будуть дуже відрізнятися від оригінального твору. Думаю, це будуть зовсім інші твори - і це нормально. Я написала роман "Фелікс Австрія", за який відповідальна. За всім іншим буду з цікавістю і задоволенням спостерігати і вболівати".

Дія роману "Фелікс Австрія" розгортається в Станіславові (Івано-Франківську) кінця XIX - початку ХХ століття.

Хто виступить режисером і автором сценарію фільму, а також коли планується його вихід на екрани, поки не повідомляється.

Джерело: multikino.com


Роман "Фелікс Австрія" виданий 2014 року і отримав нагороду "Книга року ВВС". Продюсер фільму Надія Зайончковская заявила, що вже в лютому проект екранізації буде представлений на кіноринку в рамках Берлінського кінофестивалю. "В першу чергу, ми ведемо пошук партнерів на тих територіях, де книга вже була видана - в Польщі, Німеччині, Австрії та Швейцарії, - додає продюсер. - Читаючи книгу, я в якийсь момент усвідомила, що читаю не тільки для задоволення, а підсвідомо створюю список причин, за якими книгу варто екранізувати". За словами Софії Андрухович, вона не замислювалася про можливу екранізацію, коли писала роман, але після його публікації отримала багато відгуків щодо його кінематографічності. "Було дуже приємно, що моя книга надихає, що людям з нею хочеться працювати, перетворювати її в щось нове, надавати історії іншу форму, - коментує письменниця. - Я впевнена, що сценарій і фільм будуть дуже відрізнятися від оригінального твору. Думаю, це будуть зовсім інші твори - і це нормально. Я написала роман "Фелікс Австрія", за який відповідальна. За всім іншим буду з цікавістю і задоволенням спостерігати і вболівати". Дія роману "Фелікс Австрія" розгортається в Станіславові (Івано-Франківську) кінця XIX - початку ХХ століття. Хто виступить режисером і автором сценарію фільму, а також коли планується його вихід на екрани, поки не повідомляється. Джерело: multikino.com
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика