Зірка "Гри Престолів" Іван Реон зіграє у серіалі "Нелюди" - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Зірка "Гри Престолів" Іван Реон зіграє у серіалі "Нелюди" - «шоу бизнес»

Для Івана Реона це не перший негативний персонаж у кар'єрі.

Канал ABC починає оголошувати акторів, набраних в восьмисерійний проект "Нелюди". Першим став Іван Реон, який глядачеві відомий за роллю жорстокого Рамсі Болтона з серіалу "Гра престолів".

Серіал "Нелюди" буде знято за коміксами Marvel і розповість про Блакагара Болтагоне, він же Блек Болт, він же Чорний Грім. Король нелюдей, крім інших надздібностей, володіє голосом руйнівної дії, а тому висловлюється тільки жестами. Його молодший брат, Максимус, розумний і хитрий, відданий своєму народові, але потай хоче роздобути корону собі.

Якраз Максимуса і зіграє Іван Реон. Як повідомляють автори проекту, вони були підкорені здатністю актора залишатися привабливим і злісним. "Ці якості необхідні, щоб персонаж ожив", - говорить Джеф Лоуб, виконавчий продюсер і глава телевізійного департаменту Marvel.

Дві перші серії зніме Роель Рейн. Їх прем'єра відбудеться 2 вересня в 1000 кінотеатрах IMAX в США. Через тиждень, серіал вийде на каналі ABC.

Джерело: multikino.com
Фото: kinopoisk.ru


Для Івана Реона це не перший негативний персонаж у кар'єрі. Канал ABC починає оголошувати акторів, набраних в восьмисерійний проект "Нелюди". Першим став Іван Реон, який глядачеві відомий за роллю жорстокого Рамсі Болтона з серіалу "Гра престолів". Серіал "Нелюди" буде знято за коміксами Marvel і розповість про Блакагара Болтагоне, він же Блек Болт, він же Чорний Грім. Король нелюдей, крім інших надздібностей, володіє голосом руйнівної дії, а тому висловлюється тільки жестами. Його молодший брат, Максимус, розумний і хитрий, відданий своєму народові, але потай хоче роздобути корону собі. Якраз Максимуса і зіграє Іван Реон. Як повідомляють автори проекту, вони були підкорені здатністю актора залишатися привабливим і злісним. "Ці якості необхідні, щоб персонаж ожив", - говорить Джеф Лоуб, виконавчий продюсер і глава телевізійного департаменту Marvel. Дві перші серії зніме Роель Рейн. Їх прем'єра відбудеться 2 вересня в 1000 кінотеатрах IMAX в США. Через тиждень, серіал вийде на каналі ABC. Джерело: multikino.com Фото: kinopoisk.ru
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика