Джиммі Кіммел закриває своє шоу і йде на пенсію - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Джиммі Кіммел закриває своє шоу і йде на пенсію - «шоу бизнес»

Останні 14 років Джиммі Кіммел практично без відпустки 70 годин в тиждень виробляє вечірнє шоу Jimmy Kimmel Live!, В якому він - ведучий, автор і виконавчий продюсер, пише і редагує свої монологи, а також особисто проводить розслідування по кожному гостю. Цими вихідними один з найвідоміших телеведучих не те що США, а всього світу, проведе церемонію «Оскар». І на піку кар'єри планує її закінчити.

Як пояснив Джиммі, він дійсно «втомився і йде» - не відразу, а восени 2019 року, коли закінчиться його контракт зі студією і телеканалом. «Я знаю, що буду вести шоу ще близько трьох років. Але після цього все. Моя дружина вагітна, мені треба більше вільного часу. Зараз у мене часу практично немає. Ця робота - виснажливий марафон, я хочу закінчити його на своїх умовах».

49-річний ведучий запевнив, що планує відхід не заради інших вечірніх шоу. Він буде розглядати пропозиції від телебачення, якщо вони будуть менш Ресурсовитратними, але створювати конкурента власному дітищу не хоче.

Джерело: mediananny.com


Останні 14 років Джиммі Кіммел практично без відпустки 70 годин в тиждень виробляє вечірнє шоу Jimmy Kimmel Live!, В якому він - ведучий, автор і виконавчий продюсер, пише і редагує свої монологи, а також особисто проводить розслідування по кожному гостю. Цими вихідними один з найвідоміших телеведучих не те що США, а всього світу, проведе церемонію «Оскар». І на піку кар'єри планує її закінчити. Як пояснив Джиммі, він дійсно «втомився і йде» - не відразу, а восени 2019 року, коли закінчиться його контракт зі студією і телеканалом. «Я знаю, що буду вести шоу ще близько трьох років. Але після цього все. Моя дружина вагітна, мені треба більше вільного часу. Зараз у мене часу практично немає. Ця робота - виснажливий марафон, я хочу закінчити його на своїх умовах». 49-річний ведучий запевнив, що планує відхід не заради інших вечірніх шоу. Він буде розглядати пропозиції від телебачення, якщо вони будуть менш Ресурсовитратними, але створювати конкурента власному дітищу не хоче. Джерело: mediananny.com
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика