Пенелопа Крус зіграє Донателлу Версаче - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Пенелопа Крус зіграє Донателлу Версаче - «шоу бизнес»

"Американська історія злочинів 3": Пенелопа Крус зіграє головну роль

Пенелопа Крус зіграє Донателлу Версаче, сестру Джанні Версаче, в третьому сезоні "Американської історії злочинів". До цього анонсу основною претенденткою на ключову роль Донателли була Леді Гага.

Третій сезон "Американської історії злочинів" буде знятий за книгою Морін Орт "Вульгарні послуги". Сезон буде називатися "Версаче: Американська історія злочинів" і буде присвячений, як можна здогадатися, загадковому вбивству глави модного будинку Версаче, Джанні. У 1997 році 50-річний Джанні був застрелений на порозі власного будинку в Маямі-Біч. Затриманий вбивця через кілька днів наклав на себе руки. У повітрі витали версії про вбивство Джанні на грунті його гомосексуалізму, його негараздів з італійською мафією і навіть зі змови в його власній родині. Жодна з цих версій офіційно не підтвердилася.

Перший сезон "Американської історії злочинів" був присвячений справі О. Джея Сімпсона, він привернув увагу критики і публіки першокласним акторським складом і міцним сценарієм і отримав премію Еммі. Другий сезон дає уявлення про наслідки урагану Катріна і знаходиться на стадії постпродакшену. Четвертий розповідатиме про знаменитий сексуальний скандал в Білому домі з Клінтоном і Монікою Левінські.

Реліз третього сезону планується в 2018 році.

Джерело: tochka.net


"Американська історія злочинів 3": Пенелопа Крус зіграє головну роль Пенелопа Крус зіграє Донателлу Версаче, сестру Джанні Версаче, в третьому сезоні "Американської історії злочинів". До цього анонсу основною претенденткою на ключову роль Донателли була Леді Гага. Третій сезон "Американської історії злочинів" буде знятий за книгою Морін Орт "Вульгарні послуги". Сезон буде називатися "Версаче: Американська історія злочинів" і буде присвячений, як можна здогадатися, загадковому вбивству глави модного будинку Версаче, Джанні. У 1997 році 50-річний Джанні був застрелений на порозі власного будинку в Маямі-Біч. Затриманий вбивця через кілька днів наклав на себе руки. У повітрі витали версії про вбивство Джанні на грунті його гомосексуалізму, його негараздів з італійською мафією і навіть зі змови в його власній родині. Жодна з цих версій офіційно не підтвердилася. Перший сезон "Американської історії злочинів" був присвячений справі О. Джея Сімпсона, він привернув увагу критики і публіки першокласним акторським складом і міцним сценарієм і отримав премію Еммі. Другий сезон дає уявлення про наслідки урагану Катріна і знаходиться на стадії постпродакшену. Четвертий розповідатиме про знаменитий сексуальний скандал в Білому домі з Клінтоном і Монікою Левінські. Реліз третього сезону планується в 2018 році. Джерело: tochka.net
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика