Макс Барських зізнався, за що загримів за ґрати - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Макс Барських зізнався, за що загримів за ґрати - «шоу бизнес»

У програмі "Ранок з Україною" зірки українського шоу-бізнесу розповіли про "темне" минуле.

По молодості трапляється різне: хтось відзначається дрібними витівками, а дехто за хуліганство й потрапляє за грати. Наприклад, соліст гурту ТНМК Фоззі розповів, що його заарештовували правоохоронці, однак за що, Фоззі не зізнається.

"Було, заарештовували. А ось за що – історія приховує, – поділився Фоззі з журналістами "Ранку з Україною". – Потрапити за грати дуже легко, але я вважаю, що цей досвід є позитивним: після першого арешту, ти розумієш, що це як обряд ініціалізації". Цей випадок надихнув Олександра на створення хіта "Арешт".

Утім, потрапити до каталажки можна і за власні звички. Макс Барських звик роздягатися часто й залюбки – для кліпу чи для глянцю. Однак він розгулює без одягу і поза знімальним майданчиком, чим привертає увагу не лише перехожих.

"Мене заарештовували не один раз – за погану поведінку, за те, що я роздягався на вулиці, – зізнався Макс Барських журналістам каналу "Україна". – Саджали в "мавпятник" на кілька тижнів, не більше. Потім виходив під заставу".

Запалював не по-дитячому і Женя Галич. Лідер гурту O.Torvald, представник України на Євробаченні, як і належить справжньому рокеру, колись пиячив і дебоширив. Якось із друзями-музикантами грався з петардами і навіть мало не спалив власний будинок. Однак, зустрівши майбутню дружину Валерію, Євген вирішив зупинитися. Втім, у важливий день освідчення, Євген таки привернув увагу правоохоронців.

"Коли робив пропозицію руки та серця, мене забрала патрульна поліція. Справа в тому, що я запалив декілька сотень сердець, а там поруч були смітники. До мене почали чіплятися, а я їм у відповідь – хамити", – розповів Женя Галич.

Палке кохання рокера мало не стало причиною пожежі. Його "пов’язали", та все ж Лера встигла сказати коханому "так".

Джерело: kanalukraina.tv


У програмі "Ранок з Україною" зірки українського шоу-бізнесу розповіли про "темне" минуле. По молодості трапляється різне: хтось відзначається дрібними витівками, а дехто за хуліганство й потрапляє за грати. Наприклад, соліст гурту ТНМК Фоззі розповів, що його заарештовували правоохоронці, однак за що, Фоззі не зізнається. "Було, заарештовували. А ось за що – історія приховує, – поділився Фоззі з журналістами "Ранку з Україною". – Потрапити за грати дуже легко, але я вважаю, що цей досвід є позитивним: після першого арешту, ти розумієш, що це як обряд ініціалізації". Цей випадок надихнув Олександра на створення хіта "Арешт". Утім, потрапити до каталажки можна і за власні звички. Макс Барських звик роздягатися часто й залюбки – для кліпу чи для глянцю. Однак він розгулює без одягу і поза знімальним майданчиком, чим привертає увагу не лише перехожих. "Мене заарештовували не один раз – за погану поведінку, за те, що я роздягався на вулиці, – зізнався Макс Барських журналістам каналу "Україна". – Саджали в "мавпятник" на кілька тижнів, не більше. Потім виходив під заставу". Запалював не по-дитячому і Женя Галич. Лідер гурту O.Torvald, представник України на Євробаченні, як і належить справжньому рокеру, колись пиячив і дебоширив. Якось із друзями-музикантами грався з петардами і навіть мало не спалив власний будинок. Однак, зустрівши майбутню дружину Валерію, Євген вирішив зупинитися. Втім, у важливий день освідчення, Євген таки привернув увагу правоохоронців. "Коли робив пропозицію руки та серця, мене забрала патрульна поліція. Справа в тому, що я запалив декілька сотень сердець, а там поруч були смітники. До мене почали чіплятися, а я їм у відповідь – хамити", – розповів Женя Галич. Палке кохання рокера мало не стало причиною пожежі. Його "пов’язали", та все ж Лера встигла сказати коханому "так". Джерело: kanalukraina.tv
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика