Названо найдорожчі серіали в історії телебачення - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Названо найдорожчі серіали в історії телебачення - «шоу бизнес»

Кожен серіал, який виходить на телеекрани - це величезна робота різних фахівців, від режисера і сценариста до костюмера. Іноді бюджет одного епізоду будь-якого серіалу буває таким великим, що перевищує суму, витрачену на арт-хаусний фільм. Фахівці вирішили підрахувати, які серіали стали найдорожчими в історії.

На восьмому місці опинився серіал "Восьме почуття" сестер Вачовскі. Вартість одного епізоду дорівнювала 9 мільйонам доларів. Найбільше витрат припало на переїзди, так як серіал знімали в восьми різних країнах: Кенії, Індії, Німеччини, Ісландії, Південної Кореї, Мексиці, США і Великобританії.

За 10 мільйонів було витрачено на кожен епізод серіалу HBO "Рим". Знаменитий серіал "Гра престолів" витрачають до 15 мільйонів на епізод. У таку суму, обійшлася, наприклад, епічність серія "Битва Бастардо". Серіал, в якому немає спецефектів і фантастики, але який тривав 10 років і завоював серця глядачів по всьому світу, теж увійшов до списку найдорожчих серіалів світу. На зйомки "Друзів" витрачали близько 10 мільйонів, велика частина з яких йшла в гонорар акторам. Як ми знаємо, кожен з виконавців головних ролей отримував по 1 мільйону за епізод. За один епізод серіалу "Швидка допомога" творцям довелося платити 13 мільйонів доларів, але згодом ця сума скоротилася до 9 мільйонів, так як бюджет шоу скоротили.

Дорожнечу серіалів міряють не тільки поепізодно. Найдорожчим серіалом був визнаний серіал "Корона", на кожен сезон якого виділялося по 130 мільйонів доларів, і велика частина з них йшла на створення шикарних костюмів. Трохи менше виділялося на серіал "Брати по зброї", творцям якого кожен сезон обходився в 125 мільйонів.

Джерело: popcornnews.ru


Кожен серіал, який виходить на телеекрани - це величезна робота різних фахівців, від режисера і сценариста до костюмера. Іноді бюджет одного епізоду будь-якого серіалу буває таким великим, що перевищує суму, витрачену на арт-хаусний фільм. Фахівці вирішили підрахувати, які серіали стали найдорожчими в історії. На восьмому місці опинився серіал "Восьме почуття" сестер Вачовскі. Вартість одного епізоду дорівнювала 9 мільйонам доларів. Найбільше витрат припало на переїзди, так як серіал знімали в восьми різних країнах: Кенії, Індії, Німеччини, Ісландії, Південної Кореї, Мексиці, США і Великобританії. За 10 мільйонів було витрачено на кожен епізод серіалу HBO "Рим". Знаменитий серіал "Гра престолів" витрачають до 15 мільйонів на епізод. У таку суму, обійшлася, наприклад, епічність серія "Битва Бастардо". Серіал, в якому немає спецефектів і фантастики, але який тривав 10 років і завоював серця глядачів по всьому світу, теж увійшов до списку найдорожчих серіалів світу. На зйомки "Друзів" витрачали близько 10 мільйонів, велика частина з яких йшла в гонорар акторам. Як ми знаємо, кожен з виконавців головних ролей отримував по 1 мільйону за епізод. За один епізод серіалу "Швидка допомога" творцям довелося платити 13 мільйонів доларів, але згодом ця сума скоротилася до 9 мільйонів, так як бюджет шоу скоротили. Дорожнечу серіалів міряють не тільки поепізодно. Найдорожчим серіалом був визнаний серіал "Корона", на кожен сезон якого виділялося по 130 мільйонів доларів, і велика частина з них йшла на створення шикарних костюмів. Трохи менше виділялося на серіал "Брати по зброї", творцям якого кожен сезон обходився в 125 мільйонів. Джерело: popcornnews.ru
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика