Олег Винник стане героєм "Говорить Україна" - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Олег Винник стане героєм "Говорить Україна" - «шоу бизнес»

Відомий український співак Олег Винник завітає до студії головного соціального ток-шоу "Говорить Україна" з Олексієм Сухановим 20 квітня. В ексклюзивному інтерв’ю каналу "Україна" він розповість, як починалася його кар’єра, а також розкриє таємницю, яка хвилює всіх його шанувальниць – про кого співає артист у пісні "Ніно".

Олег Винник – справжній феномен української музики. Він став популярним в одну мить, а сьогодні його пісні звучать усюди. Він збирає багатотисячні зали на своїх концертах. Мабуть, немає в Україні людини, котра не знала би його пісень.

"Олег Винник уперше візьме участь у ток-шоу. Лише нам він розповість усі найцікавіші подробиці свого життя. Його поява в студії "Говорить Україна" буде справжнім подарунком для всіх глядачів каналу "Україна", – анонсує ведучий Олексій Суханов.

Співак розповів, що участь у ток-шоу "Говорить Україна" є для нього хвилюючою. Він вважає, що висвітлюючи непрості теми, його творці беруть на себе величезну відповідальність.

"Моя мати дивиться цю програму, переживає разом з героями. Я теж помічаю, що стаю більш сентиментальним з кожним Божим днем, – зізнався Олег Винник. – Я прийшов до людей у студію ток-шоу "Говорить Україна" з позитивом, маю надію, глядачі отримають такі ж емоції у відповідь".

В ефірі телеканалу "Україна" Олег Винник відповість на найцікавіші питання глядачів. Як він почав писати пісні? Чому не бачився з ріднею 6 років? Та хто ж така Ніно?


Страница 1 из 3123»

Відомий український співак Олег Винник завітає до студії головного соціального ток-шоу "Говорить Україна" з Олексієм Сухановим 20 квітня. В ексклюзивному інтерв’ю каналу "Україна" він розповість, як починалася його кар’єра, а також розкриє таємницю, яка хвилює всіх його шанувальниць – про кого співає артист у пісні "Ніно". Олег Винник – справжній феномен української музики. Він став популярним в одну мить, а сьогодні його пісні звучать усюди. Він збирає багатотисячні зали на своїх концертах. Мабуть, немає в Україні людини, котра не знала би його пісень. "Олег Винник уперше візьме участь у ток-шоу. Лише нам він розповість усі найцікавіші подробиці свого життя. Його поява в студії "Говорить Україна" буде справжнім подарунком для всіх глядачів каналу "Україна", – анонсує ведучий Олексій Суханов. Співак розповів, що участь у ток-шоу "Говорить Україна" є для нього хвилюючою. Він вважає, що висвітлюючи непрості теми, його творці беруть на себе величезну відповідальність. "Моя мати дивиться цю програму, переживає разом з героями. Я теж помічаю, що стаю більш сентиментальним з кожним Божим днем, – зізнався Олег Винник. – Я прийшов до людей у студію ток-шоу "Говорить Україна" з позитивом, маю надію, глядачі отримають такі ж емоції у відповідь". В ефірі телеканалу "Україна" Олег Винник відповість на найцікавіші питання глядачів. Як він почав писати пісні? Чому не бачився з ріднею 6 років? Та хто ж така Ніно? Страница 1 из 3 123»
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика