Боб Ділан нарешті забрав Нобелівську премію - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Боб Ділан нарешті забрав Нобелівську премію - «шоу бизнес»

Американський музикант і композитор Боб Ділан отримав Нобелівську премію в Стокгольмі, про це місцевому телеканалу SVT повідомив присутній на церемонії вручення член Шведської академії Хорас Енгдаль, - передає 112.ua.

За його словами, на врученні медалі і диплома Нобелівського комітету були присутні тільки сам Ділан і члени академії. Ніякої докладної інформації про те, як пройшла церемонія, не повідомляється.

Повідомляється, що вручення премії відбулося через концерт Ділана, запланований на сьогодні в Стокгольмі.

Нобелівський комітет 13 жовтня 2016 року оголосив про присудження Бобу Ділану премії з літератури "за створення нових поетичних виразів в концепції американської пісенної традиції".

16 листопада з'явилася інформація, що Ділан відмовився приїхати на церемонію вручення присудженої йому Нобелівської премії через зайнятість. У Шведської академії пояснили, що відсутність лауреатів на церемонії вручення премії не позбавляє їх права на отримання нагороди.

29 березня 2017 року Шведська академія і Ділан домовилися провести непублічну церемонію вручення Нобелівської премії по літературі за 2016 рік.

Американський музикант є дев'ятикратним володарем премії "Греммі".

Джерело: segodnya.ua


Американський музикант і композитор Боб Ділан отримав Нобелівську премію в Стокгольмі, про це місцевому телеканалу SVT повідомив присутній на церемонії вручення член Шведської академії Хорас Енгдаль, - передає 112.ua. За його словами, на врученні медалі і диплома Нобелівського комітету були присутні тільки сам Ділан і члени академії. Ніякої докладної інформації про те, як пройшла церемонія, не повідомляється. Повідомляється, що вручення премії відбулося через концерт Ділана, запланований на сьогодні в Стокгольмі. Нобелівський комітет 13 жовтня 2016 року оголосив про присудження Бобу Ділану премії з літератури "за створення нових поетичних виразів в концепції американської пісенної традиції". 16 листопада з'явилася інформація, що Ділан відмовився приїхати на церемонію вручення присудженої йому Нобелівської премії через зайнятість. У Шведської академії пояснили, що відсутність лауреатів на церемонії вручення премії не позбавляє їх права на отримання нагороди. 29 березня 2017 року Шведська академія і Ділан домовилися провести непублічну церемонію вручення Нобелівської премії по літературі за 2016 рік. Американський музикант є дев'ятикратним володарем премії "Греммі". Джерело: segodnya.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика