Канал "Україна" розпочинає співпрацю з Братами Шумахерами - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Канал "Україна" розпочинає співпрацю з Братами Шумахерами - «шоу бизнес»

У травні телеканал "Україна" порадує глядачів яскравою прем’єрою – спільним проектом із кінокомпанією Star Media і компанією Men's Studio – "Шоу Братів Шумахерів".

"Шоу Братів Шумахерів" – це гумористичний концерт, в якому ведучі іронічно будуть жартувати на теми, що хвилюють багато поколінь – взаємини чоловіків і жінок. Гумористи постараються відповісти на "вічні" питання: про що думають чоловіки і чого хочуть жінки.

Ведучими "Шоу Братів Шумахерів" стануть актори і автори проекту Сергій Цвіловський і Юрій Великий. До вибору тем концертів, за словами артистів, вони підходили особливо ретельно. "Ми довго шукали й підбирали тематику нашого шоу і вирішили зупинитися на нескінченній, можна навіть сказати, бездонній темі, і розгадати головну загадку людства – чого ж насправді хоче жінка? Гумор буде будуватися на наших особистих спостереженнях і життєвих ситуаціях, в яких, впевнені, телеглядачі будуть впізнавати себе або своїх знайомих", – розкривають секрети Брати Шумахери.

Саме гумористам доведеться розібратися, чому так важко купити ідеальний подарунок жінці, які виникають труднощі у створенні атмосфери романтики, чому чоловік може забути зробити щось по дому й багато іншого.

"Ведучі шоу – освічені, інтелігентні та впевнені в собі чоловіки. Один із них – сім’янин, інший – затятий холостяк. Здавалося б, вони розбираються абсолютно в усьому, але чи допоможе їх досвід стосунків із дівчатами знайти відповідь на головне питання – чого ж насправді хочуть жінки", – розповідає Тетяна Свєтлова, директор з маркетингу каналу "Україна".

"Ми пропонуємо глядачеві інтелігентний міський гумор на вічну тему стосунків чоловіків і жінок. Певну частку іронії вносить і те, що обговорюють все це два брати, один з яких – холостий, а інший – щасливо одружений. Проблеми взаєморозуміння між чоловіками й жінками існували завжди, і ми не обіцяємо знайти відповіді найближчим часом, але чому б їх не пошукати?!", – розповідає продюсер компанії Star Media, Олександра Касперська.

Джерело: kanalukraina.tv


У травні телеканал "Україна" порадує глядачів яскравою прем’єрою – спільним проектом із кінокомпанією Star Media і компанією Men's Studio – "Шоу Братів Шумахерів". "Шоу Братів Шумахерів" – це гумористичний концерт, в якому ведучі іронічно будуть жартувати на теми, що хвилюють багато поколінь – взаємини чоловіків і жінок. Гумористи постараються відповісти на "вічні" питання: про що думають чоловіки і чого хочуть жінки. Ведучими "Шоу Братів Шумахерів" стануть актори і автори проекту Сергій Цвіловський і Юрій Великий. До вибору тем концертів, за словами артистів, вони підходили особливо ретельно. "Ми довго шукали й підбирали тематику нашого шоу і вирішили зупинитися на нескінченній, можна навіть сказати, бездонній темі, і розгадати головну загадку людства – чого ж насправді хоче жінка? Гумор буде будуватися на наших особистих спостереженнях і життєвих ситуаціях, в яких, впевнені, телеглядачі будуть впізнавати себе або своїх знайомих", – розкривають секрети Брати Шумахери. Саме гумористам доведеться розібратися, чому так важко купити ідеальний подарунок жінці, які виникають труднощі у створенні атмосфери романтики, чому чоловік може забути зробити щось по дому й багато іншого. "Ведучі шоу – освічені, інтелігентні та впевнені в собі чоловіки. Один із них – сім’янин, інший – затятий холостяк. Здавалося б, вони розбираються абсолютно в усьому, але чи допоможе їх досвід стосунків із дівчатами знайти відповідь на головне питання – чого ж насправді хочуть жінки", – розповідає Тетяна Свєтлова, директор з маркетингу каналу "Україна". "Ми пропонуємо глядачеві інтелігентний міський гумор на вічну тему стосунків чоловіків і жінок. Певну частку іронії вносить і те, що обговорюють все це два брати, один з яких – холостий, а інший – щасливо одружений. Проблеми взаєморозуміння між чоловіками й жінками існували завжди, і ми не обіцяємо знайти відповіді найближчим часом, але чому б їх не пошукати?!", – розповідає продюсер компанії Star Media, Олександра Касперська. Джерело: kanalukraina.tv
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика