Слава з "НеАнгелів" розповіла про "солодкі тортури" над рідними - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Слава з "НеАнгелів" розповіла про "солодкі тортури" над рідними - «шоу бизнес»

У програмі "Ранок з Україною" солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська зізналась, як "лікується" еклерами та навіщо відгодовує чоловіка.

Слава розповіла, що попри намагання тримати себе у формі, все ж інколи дозволяє собі поласувати солоденьким. Так, нещодавно вона наїлася еклерів, бо ніяк не могла відійти від анестезії після видалення зубів мудрості.

"Мабуть, було щось цікаве у цій анестезії, бо я не могла заснути. А потім згадала – у мене ж є еклери! І я "знищила" майже всю коробку", – зізналася співачка журналістам "Ранку з Україною".

Окрім того, руденька з "НеАнгелів" зазначила, що їй, як і будь-якій жінці, властиво придумувати собі проблеми там, де їх абсолютно немає. А ось вихід із таких ситуацій у неї один – приготування смаколиків: "Я починаю готувати і забуваю геть про все. Утім, помітила, що коли я стала пекти торти, наші мами почали заходити в гості рідше. Вони переживають за свої фігури, бо я їх просто змушую їсти. А от нянькам пощастило менше – їм все ж доводиться це куштувати", – сміється Слава Камінська.

В ефірі каналу "Україна" співачка додала, що насамперед свої страви готує для коханого чоловіка: "Чекаю, поки у нього виросте животик, і все буде чудово".

Водночас, свої апетити Слава намагається стримувати. За її словами, раніше вона могла і хот-дог з’їсти, і сало скуштувати, і борщика навернути, і навіть комашню пожувати, зокрема під час екзотичної відпустки. Однак такі експерименти вона припинила: "Я більше ніколи собі не дозволю з’їсти таргана чи коника. Дітям потрібна здорова мати, а не та, котра об’їлася кониками".

Джерело: kanalukraina.tv


У програмі "Ранок з Україною" солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська зізналась, як "лікується" еклерами та навіщо відгодовує чоловіка. Слава розповіла, що попри намагання тримати себе у формі, все ж інколи дозволяє собі поласувати солоденьким. Так, нещодавно вона наїлася еклерів, бо ніяк не могла відійти від анестезії після видалення зубів мудрості. "Мабуть, було щось цікаве у цій анестезії, бо я не могла заснути. А потім згадала – у мене ж є еклери! І я "знищила" майже всю коробку", – зізналася співачка журналістам "Ранку з Україною". Окрім того, руденька з "НеАнгелів" зазначила, що їй, як і будь-якій жінці, властиво придумувати собі проблеми там, де їх абсолютно немає. А ось вихід із таких ситуацій у неї один – приготування смаколиків: "Я починаю готувати і забуваю геть про все. Утім, помітила, що коли я стала пекти торти, наші мами почали заходити в гості рідше. Вони переживають за свої фігури, бо я їх просто змушую їсти. А от нянькам пощастило менше – їм все ж доводиться це куштувати", – сміється Слава Камінська. В ефірі каналу "Україна" співачка додала, що насамперед свої страви готує для коханого чоловіка: "Чекаю, поки у нього виросте животик, і все буде чудово". Водночас, свої апетити Слава намагається стримувати. За її словами, раніше вона могла і хот-дог з’їсти, і сало скуштувати, і борщика навернути, і навіть комашню пожувати, зокрема під час екзотичної відпустки. Однак такі експерименти вона припинила: "Я більше ніколи собі не дозволю з’їсти таргана чи коника. Дітям потрібна здорова мати, а не та, котра об’їлася кониками". Джерело: kanalukraina.tv
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика