Особняк Тейлор Свіфт визнали пам'яткою архітектури - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Особняк Тейлор Свіфт визнали пам'яткою архітектури - «шоу бизнес»

У січні стало відомо, що Тейлор Свіфт хоче домогтися для свого особняка вартістю в 25 мільйонів доларів статусу пам'ятка архітектури. І ось тепер Комісія з культурної спадщини затвердила прохання Свіфт.

Варто відзначити, що професійна діяльність Тейлор ніякого стосунку до статусу її будинку не має. Деякі антифанати співачки подумали, що вона лише влаштовує собі піар і хоче надати своєму новому житлі додатковий статус. Однак раніше особняк належав Семюелу Голдуїну, легендарному голлівудському продюсеру і засновнику кількох кіностудій.

На замовлення Голдуіна особняк був збудований в 1934 році за участю знаменитого архітектора Дугласа Хоннолда. Тейлор купила будинок у вересні 2015 року, і довгий час чекала, поки архітектори закінчать відновлювати історичну цінність, а потім домоглася його визнання як історичної пам'ятки.

Джерело: segodnya.ua


У січні стало відомо, що Тейлор Свіфт хоче домогтися для свого особняка вартістю в 25 мільйонів доларів статусу пам'ятка архітектури. І ось тепер Комісія з культурної спадщини затвердила прохання Свіфт. Варто відзначити, що професійна діяльність Тейлор ніякого стосунку до статусу її будинку не має. Деякі антифанати співачки подумали, що вона лише влаштовує собі піар і хоче надати своєму новому житлі додатковий статус. Однак раніше особняк належав Семюелу Голдуїну, легендарному голлівудському продюсеру і засновнику кількох кіностудій. На замовлення Голдуіна особняк був збудований в 1934 році за участю знаменитого архітектора Дугласа Хоннолда. Тейлор купила будинок у вересні 2015 року, і довгий час чекала, поки архітектори закінчать відновлювати історичну цінність, а потім домоглася його визнання як історичної пам'ятки. Джерело: segodnya.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика