Супермодель Алла Костромічова розповіла, як виховує сина в США - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Супермодель Алла Костромічова розповіла, як виховує сина в США - «шоу бизнес»

Супермодель Алла Костромічова виховує сина у Америці, але не збирається його привчати до закордонної ментальності.

Про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я з ним спілкуюсь рідною мово і няня, яка у Нью-Йорку, я приводжу її з Києва, вона теж спілкується з ним рідною мовою, не хочу щоб він був іноземцем, хочу зберегти нашу культуру - читаю книжки нашою мовою. Він не почувається американцем", - говорит модель.

Раніше зірка розповіла, що таємно вийшла заміж.

"Ми давно розписані, просто у нас не було весілля, тому ми це не афішували і намагались відкласти момент оголошення доти доки буде весілля, але оскільки це все відкладається-відкладається, а малюку майже 7 місяців, ми розписалися більше ніж року тому", - говорить модель.

Алла Костромічова має сина від американця італійського походження. Розповідала, що коханий зробив їй романтично пропозицію руки та серця.

Джерело: gazeta.ua


Супермодель Алла Костромічова виховує сина у Америці, але не збирається його привчати до закордонної ментальності. Про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1 1. "Я з ним спілкуюсь рідною мово і няня, яка у Нью-Йорку, я приводжу її з Києва, вона теж спілкується з ним рідною мовою, не хочу щоб він був іноземцем, хочу зберегти нашу культуру - читаю книжки нашою мовою. Він не почувається американцем", - говорит модель. Раніше зірка розповіла, що таємно вийшла заміж. "Ми давно розписані, просто у нас не було весілля, тому ми це не афішували і намагались відкласти момент оголошення доти доки буде весілля, але оскільки це все відкладається-відкладається, а малюку майже 7 місяців, ми розписалися більше ніж року тому", - говорить модель. Алла Костромічова має сина від американця італійського походження. Розповідала, що коханий зробив їй романтично пропозицію руки та серця. Джерело: gazeta.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика