Ештон Катчер розповів про розлучення з Демі Мур - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Ештон Катчер розповів про розлучення з Демі Мур - «шоу бизнес»

Ештон Катчер сказав промову під час отримання нагороди "Приклад для наслідування"

Актор Ештон Катчер отримав нагороду "Приклад для наслідування", яку видають в рамках Robert D. Ray Pillar Character Award. Ештон Катчер отримав нагороду і вирішив виголосити майже 16-хвилинну промову.

Ештон Катчер не тільки розповів, як він щасливий у шлюбі і що він тепер розуміє як було його батькам. Він також згадав про розлучення з Демі Мур:

"Мені пощастило розлучитися, тому що я відчув, як це вплинуло на мене. Розлучення – це не є щось просте, ні брудне, ні погане ... але я, нарешті, по-справжньому осмислив розлучення батьків" - зазначив Катчер.

Відзначимо, що Катчер і Мур розлучилися в листопаді 2011 року. Актор майже 6 років перебував в шлюбі.

Артист знає, що багато чого йому довелося змінити. Його дружина Міла Куніс і діти стали для нього приводом для змін. Проте він все одно здивований, що ця нагорода дісталася саме йому:

"Напевно, я перша людина, яка отримала цю нагороду, за плечима якого арешт з відкладеним вироком за злом, вживання наркотиків і клеймо "зрадника", яке облетіло обкладинки всіх таблоїдів п'ять років тому" - зазначив Ештон Катчер.

Джерело: tochka.net


Ештон Катчер сказав промову під час отримання нагороди "Приклад для наслідування" Актор Ештон Катчер отримав нагороду "Приклад для наслідування", яку видають в рамках Robert D. Ray Pillar Character Award. Ештон Катчер отримав нагороду і вирішив виголосити майже 16-хвилинну промову. Ештон Катчер не тільки розповів, як він щасливий у шлюбі і що він тепер розуміє як було його батькам. Він також згадав про розлучення з Демі Мур: "Мені пощастило розлучитися, тому що я відчув, як це вплинуло на мене. Розлучення – це не є щось просте, ні брудне, ні погане . але я, нарешті, по-справжньому осмислив розлучення батьків" - зазначив Катчер. Відзначимо, що Катчер і Мур розлучилися в листопаді 2011 року. Актор майже 6 років перебував в шлюбі. Артист знає, що багато чого йому довелося змінити. Його дружина Міла Куніс і діти стали для нього приводом для змін. Проте він все одно здивований, що ця нагорода дісталася саме йому: "Напевно, я перша людина, яка отримала цю нагороду, за плечима якого арешт з відкладеним вироком за злом, вживання наркотиків і клеймо "зрадника", яке облетіло обкладинки всіх таблоїдів п'ять років тому" - зазначив Ештон Катчер. Джерело: tochka.net
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика