Регіна Тодоренко прокоментувала скандал навколо "Орла і решки" - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Регіна Тодоренко прокоментувала скандал навколо "Орла і решки" - «шоу бизнес»

Скандал на "Орел і решка": Регіна Тодоренко публічно вибачилася перед командою

Навколо відомої телеведучої Регіни Тодоренко розгорівся неабиякий скандал. Продюсерка шоу "Орел і решка" Нателла Крапівіна заявила, що дівчині загрожує звільнення та штраф в розмірі двох мільйонів рублів. Про це Нателла повідомила російському виданню life.ru.

Справа в тому, що Регіна Тодоренко нібито сказала, що глядачів шоу "Орел і решка" вводять в оману. Все, що бачать глядачі не є правдою, а всі бюджети досить обмежені.

Регіна Тодоренко, в свою чергу, не забарилася з офіційною відповіддю в своєму мікроблозі з приводу ситуації, що склалася:

"Друзі, скільки людей, стільки й думок. Кожен з нас може помилитися, щось додумати, вирвати з контексту, особливо це стосується ЗМІ. Я не є продюсером проекту і не знаю, як формуються бюджети. У моїх руках золота карта, яка дає мені величезні можливості. Навіть ведучі не знають, скільки на ній ГРОШЕЙ. Нещодавно в Новосибірську я давала інтерв'ю про те, як працює наша золота карта, про те, що це символ багатства і ті люди, у яких вона є, можуть дозволити собі абсолютно ВСЕ!!!!! У деяких, повторюся в деяких випадках дійсно бувають моменти, коли доводиться дуже швидко знімати в готелях або ресторанах, тому що за один день нам потрібно побувати в 10 місцях одночасно. Ми просто фізично не встигаємо пожити в кльових номерах, а дуже хочеться, але терміни зйомок занадто стиснуті. У нас же є всього лише один вікенд. Наша велика команда створює диво, і я пишаюся, що я є частиною цієї команди. Але всіх організаційних моментів я знати не можу, а можу тільки припускати, як наші трудяги-продюсери шукають цікаві локації, розваги і на яких умовах домовляються. Я приношу свої вибачення всій команді #ОреліРешка, каналу ПЯТНИЦА, каналу ІНТЕР за те, що дезінформувала шанувальників."

Чим закінчиться ця скандальна історія – покаже час. Але численні шанувальники телеведучої вже встали на її захист і просять продюсерів залишити Регіну в проекті.

Джерело: tochka.net


Скандал на "Орел і решка": Регіна Тодоренко публічно вибачилася перед командою Навколо відомої телеведучої Регіни Тодоренко розгорівся неабиякий скандал. Продюсерка шоу "Орел і решка" Нателла Крапівіна заявила, що дівчині загрожує звільнення та штраф в розмірі двох мільйонів рублів. Про це Нателла повідомила російському виданню life.ru. Справа в тому, що Регіна Тодоренко нібито сказала, що глядачів шоу "Орел і решка" вводять в оману. Все, що бачать глядачі не є правдою, а всі бюджети досить обмежені. Регіна Тодоренко, в свою чергу, не забарилася з офіційною відповіддю в своєму мікроблозі з приводу ситуації, що склалася: "Друзі, скільки людей, стільки й думок. Кожен з нас може помилитися, щось додумати, вирвати з контексту, особливо це стосується ЗМІ. Я не є продюсером проекту і не знаю, як формуються бюджети. У моїх руках золота карта, яка дає мені величезні можливості. Навіть ведучі не знають, скільки на ній ГРОШЕЙ. Нещодавно в Новосибірську я давала інтерв'ю про те, як працює наша золота карта, про те, що це символ багатства і ті люди, у яких вона є, можуть дозволити собі абсолютно ВСЕ!!!!! У деяких, повторюся в деяких випадках дійсно бувають моменти, коли доводиться дуже швидко знімати в готелях або ресторанах, тому що за один день нам потрібно побувати в 10 місцях одночасно. Ми просто фізично не встигаємо пожити в кльових номерах, а дуже хочеться, але терміни зйомок занадто стиснуті. У нас же є всього лише один вікенд. Наша велика команда створює диво, і я пишаюся, що я є частиною цієї команди. Але всіх організаційних моментів я знати не можу, а можу тільки припускати, як наші трудяги-продюсери шукають цікаві локації, розваги і на яких умовах домовляються. Я приношу свої вибачення всій команді
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика