Кінг-Конг вперше відправиться на телебачення - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Кінг-Конг вперше відправиться на телебачення - «шоу бизнес»

Новий телесеріал, присвячений чудовиську, не пов'язаний з фільмом "Конг: Острів Черепа", проте називатися буде точно так само.

Проект розробляється компаніями MarVista Entertainment і IM Global. Сценарій для шоу напишуть Джонатан Пеннер і Стейсі Тайтл. Вони ж призначені виконавчими продюсерами проекту разом з Денні фест. Таким чином, історія про Конга вперше буде розказана в форматі серіалу. Поки проект не куплений для трансляції будь-якою великою телемережею.

Наскільки відомо, головним героєм історії стане жінка. Очікується багатонаціональний акторський ансамбль. Крім того, прийдешній "Конг: Острів Черепа" заручився підтримкою спадкоємців Меріан Купер, режисера оригінальної історії про гігантську мавпу.

При створенні серіалу будуть використані напрацювання художника Джо ДеВіто, вперше підступах до всесвіту Кінг-Конга ще в 1992-му. Минулого року він подав судовий позов на компанію Warner Bros. і Legendary, відповідальні за створення фільму "Конг: Острів Черепа".

Як з'ясувалося, колись ДеВіто разом з продюсером Лоренцо Ді Бонавентура розробляв високобюджетний серіал під назвою "Конг: Острів Черепа". Після того як Бонавентура вийшов з проекту, ДеВіто запропонував цю ідею продюсерам зі студії Legendary. Як стверджує художник, вони використовували його напрацювання при створенні фільму, що недавно вийшов, проте не згадали в титрах і не виплатили компенсацію. Суму збитку ДеВіто оцінив в 3,5 млн доларів.

Стрічка "Конг: Острів Черепа" стартувала в прокаті в кінці лютого 2017 го і зібрала в світі 552 млн доларів.

Дата виходу серіалу з такою ж назвою поки залишається невідомою.

Джерело: moviez.su


Новий телесеріал, присвячений чудовиську, не пов'язаний з фільмом "Конг: Острів Черепа", проте називатися буде точно так само. Проект розробляється компаніями MarVista Entertainment і IM Global. Сценарій для шоу напишуть Джонатан Пеннер і Стейсі Тайтл. Вони ж призначені виконавчими продюсерами проекту разом з Денні фест. Таким чином, історія про Конга вперше буде розказана в форматі серіалу. Поки проект не куплений для трансляції будь-якою великою телемережею. Наскільки відомо, головним героєм історії стане жінка. Очікується багатонаціональний акторський ансамбль. Крім того, прийдешній "Конг: Острів Черепа" заручився підтримкою спадкоємців Меріан Купер, режисера оригінальної історії про гігантську мавпу. При створенні серіалу будуть використані напрацювання художника Джо ДеВіто, вперше підступах до всесвіту Кінг-Конга ще в 1992-му. Минулого року він подав судовий позов на компанію Warner Bros. і Legendary, відповідальні за створення фільму "Конг: Острів Черепа". Як з'ясувалося, колись ДеВіто разом з продюсером Лоренцо Ді Бонавентура розробляв високобюджетний серіал під назвою "Конг: Острів Черепа". Після того як Бонавентура вийшов з проекту, ДеВіто запропонував цю ідею продюсерам зі студії Legendary. Як стверджує художник, вони використовували його напрацювання при створенні фільму, що недавно вийшов, проте не згадали в титрах і не виплатили компенсацію. Суму збитку ДеВіто оцінив в 3,5 млн доларів. Стрічка "Конг: Острів Черепа" стартувала в прокаті в кінці лютого 2017 го і зібрала в світі 552 млн доларів. Дата виходу серіалу з такою ж назвою поки залишається невідомою. Джерело: moviez.su
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика