Оля Полякова розповіла секрети своєї стрункості - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Оля Полякова розповіла секрети своєї стрункості - «шоу бизнес»

Українська співачка Оля Полякова вважається однією з найвродливіших і фігуристих виконавиць на вітчизняній естраді.
Дивлячись на її виточену фігурку, важко повірити, що 33-річна артистка - мама двох дітей.

Сама зірка зізналася журналістам, що багато в чому зобов'язана своєю стрункістю хорошим генам, але навіть їх недостатньо.

"Мамі величезне спасибі! Але одних тільки генів недостатньо, потрібно приділяти увагу своєму організму. Секрет відомий всім давно і простий як двічі два - пийте багато води і висипайтеся. І поменше солі!", - заявила Оля.

Крім того, знаменитість багато часу приділяє спорту і тренується щодня, але акцентує, що для результату займатися потрібно з задоволенням, а не з-під палиці.

Читайте також: Суперблондинка Оля Полякова вбралася в латекс (ФОТО)

"Тоді на все буде вистачати і часу, і сил. Адже більшість людей знаходяться в постійному стресі і невдоволенні. Вони нічого не встигають не тому, що немає часу, а тому, що все валиться з рук, все само по собі не виходить. Це часто взагалі спадкові речі. У родині ходили всі похмурі і вони ходять. Потрібно навчитися дивитися на світ позитивно. І тоді світ відповість вам взаємністю!" - розповіла Полякова.

Крім того, не варто забувати про гарний одяг. Так, наприклад, жіночі футболки, сукні, блузки та інші речі повинні бути зручними і головне - якісними! Тоді ваш образ буде ще більш привабливим!

Джерело: womanel.com.ua


Українська співачка Оля Полякова вважається однією з найвродливіших і фігуристих виконавиць на вітчизняній естраді. Дивлячись на її виточену фігурку, важко повірити, що 33-річна артистка - мама двох дітей. Сама зірка зізналася журналістам, що багато в чому зобов'язана своєю стрункістю хорошим генам, але навіть їх недостатньо. "Мамі величезне спасибі! Але одних тільки генів недостатньо, потрібно приділяти увагу своєму організму. Секрет відомий всім давно і простий як двічі два - пийте багато води і висипайтеся. І поменше солі!", - заявила Оля. Крім того, знаменитість багато часу приділяє спорту і тренується щодня, але акцентує, що для результату займатися потрібно з задоволенням, а не з-під палиці. Читайте також: Суперблондинка Оля Полякова вбралася в латекс (ФОТО) "Тоді на все буде вистачати і часу, і сил. Адже більшість людей знаходяться в постійному стресі і невдоволенні. Вони нічого не встигають не тому, що немає часу, а тому, що все валиться з рук, все само по собі не виходить. Це часто взагалі спадкові речі. У родині ходили всі похмурі і вони ходять. Потрібно навчитися дивитися на світ позитивно. І тоді світ відповість вам взаємністю!" - розповіла Полякова. Крім того, не варто забувати про гарний одяг. Так, наприклад, жіночі футболки, сукні, блузки та інші речі повинні бути зручними і головне - якісними! Тоді ваш образ буде ще більш привабливим! Джерело: womanel.com.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика