У майбутніх фільмах Marvel з'являться нові культові актори - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  У майбутніх фільмах Marvel з'являться нові культові актори - «шоу бизнес»

У "Вартових Галактики 2" знялися Курт Рассел і Сильвестр Сталлоне

У картинах Marvel налічується понад десяток акторів першої величини, але "Вартові Галактики 2" примудрилися підняти ставки – в супергеройському блокбастері вперше з'являться Курт Рассел і Сильвестр Сталлоне, який, судячи з натяків режисера фільму Джеймса Ганна, затримається в MCU ще на кілька фільмів. Голова Marvel Кевін Файг, тим часом, натякнув, що Сталлоне – не єдиний культовий актор, який приєднається до кіновсесвіту в майбутньому.

В інтерв'ю Fandango Кевін Файг на питання, чи можна очікувати в майбутньому появи в MCU акторів такої ж величини, відповів: "Насправді кілька дійсно з'являться. Обійдусь без спойлера, але будьте впевнені, що в наступних декількох фільмах нашого всесвіту буде ще кілька сюрпризів такого ж масштабу".

Читайте також: Джордана Брюстер може повернутися в "Форсаж"

Раніше в кіновсесвіті Marvel вже можна було спостерігати культових акторів – в різний час в супергеройських блокбастерах знімалися Ентоні Хопкінс (який повернеться в "Тор: Рагнарек", Бен Кінгслі, Роберт Редфорд). "Вартові Галактики 2" з Куртом Расселом, Сильвестром Сталлоне, Крісом Преттом, Зої Салдана і безліччю інших зіркових імен стартують в кінотеатрах вже зовсім скоро – 4 травня 2017.

Джерело: segodnya.ua


У "Вартових Галактики 2" знялися Курт Рассел і Сильвестр Сталлоне У картинах Marvel налічується понад десяток акторів першої величини, але "Вартові Галактики 2" примудрилися підняти ставки – в супергеройському блокбастері вперше з'являться Курт Рассел і Сильвестр Сталлоне, який, судячи з натяків режисера фільму Джеймса Ганна, затримається в MCU ще на кілька фільмів. Голова Marvel Кевін Файг, тим часом, натякнув, що Сталлоне – не єдиний культовий актор, який приєднається до кіновсесвіту в майбутньому. В інтерв'ю Fandango Кевін Файг на питання, чи можна очікувати в майбутньому появи в MCU акторів такої ж величини, відповів: "Насправді кілька дійсно з'являться. Обійдусь без спойлера, але будьте впевнені, що в наступних декількох фільмах нашого всесвіту буде ще кілька сюрпризів такого ж масштабу". Читайте також: Джордана Брюстер може повернутися в "Форсаж" Раніше в кіновсесвіті Marvel вже можна було спостерігати культових акторів – в різний час в супергеройських блокбастерах знімалися Ентоні Хопкінс (який повернеться в "Тор: Рагнарек", Бен Кінгслі, Роберт Редфорд). "Вартові Галактики 2" з Куртом Расселом, Сильвестром Сталлоне, Крісом Преттом, Зої Салдана і безліччю інших зіркових імен стартують в кінотеатрах вже зовсім скоро – 4 травня 2017. Джерело: segodnya.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика