Наталя Могилевська зізналася, що була закохана у відомого продюсера - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Наталя Могилевська зізналася, що була закохана у відомого продюсера - «шоу бизнес»

Українська співачка Наталія Могилевська розповіла про свою симпатію до близького друга.

Наталя Могилевська зізналася ведучій "Світського життя" на телеканалі 1+1, що відчувала ніжні почуття до свого давнього друга - музичного продюсера компанії TALANT Group Олега Вороновича.

Саме з ним 41-річна Наталія з'явилася двічі за останній місяць на світських заходах - на церемонії вручення премій Телетріумф 2016 і M1 Music Awards 2016.

Могилевська розповіла Осадчій, що колись була закохана в Олега:

"Спочатку у Олега закохалися всі дівчата з нашого офісу. І трохи я. А потім якось ми зрозуміли, що робота важливіша. Що це б заважало. І, думаю, якби ми вирішили по-іншому тоді, 15 років тому, то не було б такої творчої закоханості. Знаєш, як всі думають: був роман з Владом Ямою? Не було. А якщо б був - не було б таких танців", - зазначила співачка.

Джерело: bigmir.net


Українська співачка Наталія Могилевська розповіла про свою симпатію до близького друга. Наталя Могилевська зізналася ведучій "Світського життя" на телеканалі 1 1, що відчувала ніжні почуття до свого давнього друга - музичного продюсера компанії TALANT Group Олега Вороновича. Саме з ним 41-річна Наталія з'явилася двічі за останній місяць на світських заходах - на церемонії вручення премій Телетріумф 2016 і M1 Music Awards 2016. Могилевська розповіла Осадчій, що колись була закохана в Олега: "Спочатку у Олега закохалися всі дівчата з нашого офісу. І трохи я. А потім якось ми зрозуміли, що робота важливіша. Що це б заважало. І, думаю, якби ми вирішили по-іншому тоді, 15 років тому, то не було б такої творчої закоханості. Знаєш, як всі думають: був роман з Владом Ямою? Не було. А якщо б був - не було б таких танців", - зазначила співачка. Джерело: bigmir.net
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика