FOX не хоче продовжувати "Королев крику" на третій сезон - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  FOX не хоче продовжувати "Королев крику" на третій сезон - «шоу бизнес»

Хоча зазвичай популярні серіали отримують продовження на наступний сезон ще до того, як закінчиться сезон поточний, з "Королевами крику" склалася непроста ситуація: незважаючи на запрошених у другий сезон зірок в особі Тейлора Лотнера і Джона Стамоса, "Королеви крику" не зуміли показати гідні рейтинги і тому FOX не хоче продовжувати серіал на 3 сезон.

Фінал другого сезону вийшов в ефір кілька днів тому, але FOX поки не може визначитися з подальшою долею "Королев крику". Незважаючи на зоряний каст - у другому сезоні знялися Емма Робертс, Лія Мішель, Ебігейл Бреслін, Кеке Палмер, Джеймі Лі Кертіс, Тейлор Лотнер, Джон Стамос та інші - "Королеви крику" виявилися найменш популярним серіалом FOX.

Середній розмір аудиторії склав всього 1,446 мільйонів глядачів на епізод - з точки зору рейтингів "Королеви крику" з показником 0.6 в категорії глядачів від 18 до 49 років посіли останнє місце в списку 16 серіалів FOX поточного телесезону. Для порівняння, аудиторія першого сезону "Королев крику" становила близько 2,79 мільйонів глядачів на епізод.

Джерело: popcornnews.ru


Хоча зазвичай популярні серіали отримують продовження на наступний сезон ще до того, як закінчиться сезон поточний, з "Королевами крику" склалася непроста ситуація: незважаючи на запрошених у другий сезон зірок в особі Тейлора Лотнера і Джона Стамоса, "Королеви крику" не зуміли показати гідні рейтинги і тому FOX не хоче продовжувати серіал на 3 сезон. Фінал другого сезону вийшов в ефір кілька днів тому, але FOX поки не може визначитися з подальшою долею "Королев крику". Незважаючи на зоряний каст - у другому сезоні знялися Емма Робертс, Лія Мішель, Ебігейл Бреслін, Кеке Палмер, Джеймі Лі Кертіс, Тейлор Лотнер, Джон Стамос та інші - "Королеви крику" виявилися найменш популярним серіалом FOX. Середній розмір аудиторії склав всього 1,446 мільйонів глядачів на епізод - з точки зору рейтингів "Королеви крику" з показником 0.6 в категорії глядачів від 18 до 49 років посіли останнє місце в списку 16 серіалів FOX поточного телесезону. Для порівняння, аудиторія першого сезону "Королев крику" становила близько 2,79 мільйонів глядачів на епізод. Джерело: popcornnews.ru
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика