Мартін Скорсезе і Леонардо Ді Капріо готують новий проект - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Мартін Скорсезе і Леонардо Ді Капріо готують новий проект - «шоу бизнес»

Результатом роботи знаменитостей стане фільм "Диявол у Білому місті".

Мартін Скорсезе і Леонардо Ді Капріо, останньою спільною роботою яких став фільм "Вовк з Уолл-стіт", готуються до екранізації книги Еріка Ларсона "Диявол у Білому місті". Відомо, що Ді Капріо придбав права на екранізацію ще 2010 році, але тільки зараз проект вдалося запустити.

Книга "Диявол в Білому місті" вийшла в 2003 році, але моментально очолила світові чарти і була названа "Кращим детективним романом" в 2004 році. У книзі викладені історії, що змінили Америку, завдяки двом головним персонажам: Даніель Бернхем - архітектор і дизайнер, який побудував найбільше колесо огляду і створив нове місто на останках обгорілого після пожежі "Чорного міста". Другим персонажем став Герман Уебстер Мудгет, відомий під псевдонімом "доктор Холмс", який побудував будинок з безліччю потайних ходів і приміщень, який в підсумку став готелем для відвідувачів ярмарку, де Бернхем представляв свої винаходи. Під час будівництва готелю Холмс прорахував все до найменших деталей: в номери, де зупинялися відвідувачі подавався задушливий газ, після чого тіла скидалися в підвал, де були встановлені столи для аутопсії. Після проведених процедур Холмс продавав скелети своїх жертв до медичних установ.

Книга заснована на реальних подіях, а прототипом доктора Холмса став перший, офіційно зареєстрований в США серійний вбивця. Передбачається, що саме цього персонажа у фільмі зіграє Леонародо Ді Капріо.

Джерело: woman.ua


Результатом роботи знаменитостей стане фільм "Диявол у Білому місті". Мартін Скорсезе і Леонардо Ді Капріо, останньою спільною роботою яких став фільм "Вовк з Уолл-стіт", готуються до екранізації книги Еріка Ларсона "Диявол у Білому місті". Відомо, що Ді Капріо придбав права на екранізацію ще 2010 році, але тільки зараз проект вдалося запустити. Книга "Диявол в Білому місті" вийшла в 2003 році, але моментально очолила світові чарти і була названа "Кращим детективним романом" в 2004 році. У книзі викладені історії, що змінили Америку, завдяки двом головним персонажам: Даніель Бернхем - архітектор і дизайнер, який побудував найбільше колесо огляду і створив нове місто на останках обгорілого після пожежі "Чорного міста". Другим персонажем став Герман Уебстер Мудгет, відомий під псевдонімом "доктор Холмс", який побудував будинок з безліччю потайних ходів і приміщень, який в підсумку став готелем для відвідувачів ярмарку, де Бернхем представляв свої винаходи. Під час будівництва готелю Холмс прорахував все до найменших деталей: в номери, де зупинялися відвідувачі подавався задушливий газ, після чого тіла скидалися в підвал, де були встановлені столи для аутопсії. Після проведених процедур Холмс продавав скелети своїх жертв до медичних установ. Книга заснована на реальних подіях, а прототипом доктора Холмса став перший, офіційно зареєстрований в США серійний вбивця. Передбачається, що саме цього персонажа у фільмі зіграє Леонародо Ді Капріо. Джерело: woman.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика