Клавдія Дрозд розповіла, як отримала головну роль у "Райському місці" - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Клавдія Дрозд розповіла, як отримала головну роль у "Райському місці" - «шоу бизнес»

9 січня на каналі "Україна" відбудеться прем'єра різдвяної детективної мелодрами "Райське місце". Головну роль в 100-серійнній картині зіграла молода українська актриса Клавдія Дрозд, яка розповіла цікаву історію про кастинг на цю роль.

Клавдія Дрозд — 19-річна студентка Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. За словами Клавдії, вона отримала роль в серіалі випадково. Спочатку дівчина "пробувалася" на негативного персонажа, і тільки через місяць режисер запросив актрису повторно прийти на парні проби ролі головної героїні серіалу — Ніни.

"Коли мені подзвонили і сказали, що потрібно прийти на проби вдруге, я відмовилася. У мене тоді була сильна зайнятість в університеті, з огляду на те, що це був вересень. Тому я вибачилася, пояснила, що не можу прийти саме в цей день. І, коли мені подзвонили втретє і сказали, що вони не знайшли головну героїню, і що,все-таки, є можливість прийти, я прийшла. Тобто твоє від тебе не піде, я в цьому переконалася", — розповіла Клавдія Дрозд.

Режисер картини Дмитро Гольдман зазначив, що зараз кожен український актор має величезні шанси на те, щоб стати відомим і визнаним. І він з радістю дає цей шанс молодим студентам театральних вузів. А 19-річну Клавдію Дрозд Дмитро вважає знахідкою українського кінематографа.

"Пошук головної героїні — це складне завдання в кожному проекті. Не завжди вдається знайти абсолютно нове обличчя, яке незнайоме глядачеві. Якщо говорити про "Райське місце", то Клава Дрозд — це не тільки перемога компанії Front Cinema в пошуках головної героїні, а й перемога всього українського театру і кіно. Вона неймовірно талановита дівчина, у якої, я впевнений, світле акторське майбутнє", — розповів Дмитро Гольдман.

У центрі сюжету картини "Райське місце" -—історія 18-річної дівчини, круглої сироти Ніни, яка мріє коли-небудь стати власницею готелю. А поки вона набуває досвіду роботи покоївкою в готелі "Райське місце", який знаходиться в мальовничих Карпатах.

Виробництво серіалу здійснює команда Front Cinema, що входить до складу "Медіа Групи Україна". Головний режисер картини — Дмитро Гольдман, продюсер — Саша Ткаченко.

У головних ролях багатосерійного фільму "Райське місце" знімаються Андрій Федінчік, Софія Пісьман, Павло Москаль, Сергій Фролов, Світлана Зельбет, Олеся Власова, Влада Марчак, Анна Саліванчук, Сергій Сипливий, Яніна Соколова, В'ячеслав Довженко, Ірина Дорошенко, Костянтин Данилюк.

Прем'єра серіалу "Райське місце" на телеканалі "Україна" відбудеться 9 січня 2017 року.

Джерело: kanalukraina.tv


9 січня на каналі "Україна" відбудеться прем'єра різдвяної детективної мелодрами "Райське місце". Головну роль в 100-серійнній картині зіграла молода українська актриса Клавдія Дрозд, яка розповіла цікаву історію про кастинг на цю роль. Клавдія Дрозд — 19-річна студентка Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. За словами Клавдії, вона отримала роль в серіалі випадково. Спочатку дівчина "пробувалася" на негативного персонажа, і тільки через місяць режисер запросив актрису повторно прийти на парні проби ролі головної героїні серіалу — Ніни. "Коли мені подзвонили і сказали, що потрібно прийти на проби вдруге, я відмовилася. У мене тоді була сильна зайнятість в університеті, з огляду на те, що це був вересень. Тому я вибачилася, пояснила, що не можу прийти саме в цей день. І, коли мені подзвонили втретє і сказали, що вони не знайшли головну героїню, і що,все-таки, є можливість прийти, я прийшла. Тобто твоє від тебе не піде, я в цьому переконалася", — розповіла Клавдія Дрозд. Режисер картини Дмитро Гольдман зазначив, що зараз кожен український актор має величезні шанси на те, щоб стати відомим і визнаним. І він з радістю дає цей шанс молодим студентам театральних вузів. А 19-річну Клавдію Дрозд Дмитро вважає знахідкою українського кінематографа. "Пошук головної героїні — це складне завдання в кожному проекті. Не завжди вдається знайти абсолютно нове обличчя, яке незнайоме глядачеві. Якщо говорити про "Райське місце", то Клава Дрозд — це не тільки перемога компанії Front Cinema в пошуках головної героїні, а й перемога всього українського театру і кіно. Вона неймовірно талановита дівчина, у якої, я впевнений, світле акторське майбутнє", — розповів Дмитро Гольдман. У центрі сюжету картини "Райське місце" -—історія 18-річної дівчини, круглої сироти Ніни, яка мріє коли-небудь стати власницею готелю. А поки вона набуває досвіду роботи покоївкою в готелі "Райське місце", який знаходиться в мальовничих Карпатах. Виробництво серіалу здійснює команда Front Cinema, що входить до складу "Медіа Групи Україна". Головний режисер картини — Дмитро Гольдман, продюсер — Саша Ткаченко. У головних ролях багатосерійного фільму "Райське місце" знімаються Андрій Федінчік, Софія Пісьман, Павло Москаль, Сергій Фролов, Світлана Зельбет, Олеся Власова, Влада Марчак, Анна Саліванчук, Сергій Сипливий, Яніна Соколова, В'ячеслав Довженко, Ірина Дорошенко, Костянтин Данилюк. Прем'єра серіалу "Райське місце" на телеканалі "Україна" відбудеться 9 січня 2017 року. Джерело: kanalukraina.tv
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика