Мартін Фріман і Аманда Абінгтон прокоментували розлучення - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Мартін Фріман і Аманда Абінгтон прокоментували розлучення - «шоу бизнес»

Також колишня пара розповіла про стосунки у фільмі та поза ним

Уже першого січня стартує новий сезон "Шерлока", і шанувальники нарешті побачать відносини доктора Ватсона і його дружини Мері, проте пара возз'єднається лише на екрані, адже в реальному житті їх відносини завершилися.

Після 16-ти років спільного життя і народження двох дітей, Фріман і Аббінгтон розійшлися в реальному житті, коментуючи це так: "Ми зрозуміли, що наший спільний час підійшло до кінця".

Хоч це може здатися незручним і дивним - грати з колишніми екранну любов - пара це зробила на камеру дуже добре.

"Особливо грати новоспечених батьків знову, з нічними годуваннями і подібним, так як ми фактично переглядали то, як це було насправді раніше, в нашому реальному житті. Я люблю працювати з Мартіном, і ми обов'язково займемося цим ще, але були деякі больові точки в цих епізодах, коли ми замислювалися, чи правильно ми все робимо", - сказала Аманда.

Також допомагає акторам то, що вони залишаються "кращими друзями", які "люблять один одного".

Аманда розповідає: "Не було ніякої ворожості, насправді ми тільки що сказали, що ми не можемо жити разом. Він переїхав в квартиру в північній частині Лондона, я залишилася вдома, і ми просто почали нову главу".

Також актриса називає головною причиною розставання постійну зайнятість: "Ви не можете бути далеко від людей занадто довго, тому що починаєте діяти на свій розсуд і в кінцевому підсумку втрачаєте з коханими зв'язок".

Джерело: multikino.com


Також колишня пара розповіла про стосунки у фільмі та поза ним Уже першого січня стартує новий сезон "Шерлока", і шанувальники нарешті побачать відносини доктора Ватсона і його дружини Мері, проте пара возз'єднається лише на екрані, адже в реальному житті їх відносини завершилися. Після 16-ти років спільного життя і народження двох дітей, Фріман і Аббінгтон розійшлися в реальному житті, коментуючи це так: "Ми зрозуміли, що наший спільний час підійшло до кінця". Хоч це може здатися незручним і дивним - грати з колишніми екранну любов - пара це зробила на камеру дуже добре. "Особливо грати новоспечених батьків знову, з нічними годуваннями і подібним, так як ми фактично переглядали то, як це було насправді раніше, в нашому реальному житті. Я люблю працювати з Мартіном, і ми обов'язково займемося цим ще, але були деякі больові точки в цих епізодах, коли ми замислювалися, чи правильно ми все робимо", - сказала Аманда. Також допомагає акторам то, що вони залишаються "кращими друзями", які "люблять один одного". Аманда розповідає: "Не було ніякої ворожості, насправді ми тільки що сказали, що ми не можемо жити разом. Він переїхав в квартиру в північній частині Лондона, я залишилася вдома, і ми просто почали нову главу". Також актриса називає головною причиною розставання постійну зайнятість: "Ви не можете бути далеко від людей занадто довго, тому що починаєте діяти на свій розсуд і в кінцевому підсумку втрачаєте з коханими зв'язок". Джерело: multikino.com
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика