HBO зніме передісторію "Гри престолів" - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  HBO зніме передісторію "Гри престолів" - «шоу бизнес»

Програмний директор американського телеканалу HBO Кейсі Блойс розповів про плани створення продовження "Гри престолів". За його словами, найбільш імовірним здається серіал, що випереджає події основної історії, в якому будуть діяти нові персонажі - тобто не просто спін-офф в тому ж світі, але ніяк не пов'язаний з поточними сюжетними лініями "Гри престолів", а повноцінна передісторія.

Крім того, Блойс поділився з шанувальниками "Гри престолів" ще однією доброю новиною - останній сезон культового серіалу може виявитися довшим, ніж передбачалося. За словами Блойса, зараз розглядається велика кількість епізодів в останньому сезоні "Гри престолів". Він також підкреслив, що творці серіалу зроблять те, що призведе в результаті до кращої його версії - і якщо для цього буде потрібно збільшити кількість епізодів, HBO перешкоджати не буде.

Прем'єра восьмого сезону "Гри престолів" очікується в 2018 році, а зйомки почнуться у вересні 2017 року. В даний час тривають зйомки сьомого, передостаннього сезону. Вони закінчаться в лютому.

Джерело: popcornnews.ru


Програмний директор американського телеканалу HBO Кейсі Блойс розповів про плани створення продовження "Гри престолів". За його словами, найбільш імовірним здається серіал, що випереджає події основної історії, в якому будуть діяти нові персонажі - тобто не просто спін-офф в тому ж світі, але ніяк не пов'язаний з поточними сюжетними лініями "Гри престолів", а повноцінна передісторія. Крім того, Блойс поділився з шанувальниками "Гри престолів" ще однією доброю новиною - останній сезон культового серіалу може виявитися довшим, ніж передбачалося. За словами Блойса, зараз розглядається велика кількість епізодів в останньому сезоні "Гри престолів". Він також підкреслив, що творці серіалу зроблять те, що призведе в результаті до кращої його версії - і якщо для цього буде потрібно збільшити кількість епізодів, HBO перешкоджати не буде. Прем'єра восьмого сезону "Гри престолів" очікується в 2018 році, а зйомки почнуться у вересні 2017 року. В даний час тривають зйомки сьомого, передостаннього сезону. Вони закінчаться в лютому. Джерело: popcornnews.ru
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика