Армі Хаммер став батьком вдруге - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Армі Хаммер став батьком вдруге - «шоу бизнес»

У актора і його дружини журналістки Елізабет Чемберс народився хлопчик.

30-річний Армі Хаммер, відомий за фільмом "Соціальна мережа" і його дружина, 34-річна журналістка Елізабет Чамберс стали батьками вдруге - 15 січня у пари народився син.

"Мама і дитина почувають себе добре" - сказав офіційний представник пари.

Першою дитиною пари стала дівчинка Харпер, якій вже два роки. За словами джерел, маленька вже приміряла на себе роль старшої сестри: "Армі і Елізабет без розуму від радості за зростаючу сім'ю. Харпер також рада тому, що стала старшою сестрою".

Армі Хаммер і Елізабет Чемберс одружилися в травні 2010 року. У вересні минулого року стало відомо про вагітність Елізабет. Пізніше під час інтерв'ю з Джиммі Кіммел, Армі обговорив можливе ім'я майбутньої дитини і додав, що його маленька дочка в захваті від майбутньої ролі старшої сестри: "Вона любить його. Я маю на увазі, що вона любить його вже зараз. Якщо ви запитаєте у неї "Де дитина?", вона буде гладити живіт мами і цілувати його. Це дуже мило".

Тим часом, актор вже тоді розумів, що з появою другої дитини, його старшої дочки необхідно буде дати час на адаптацію: "Мені здається, коли з'являється новонароджена дитина, то старшій необхідний буде серйозний адаптаційний період. Я не знаю, чи легко прийме його наша дочка, але зараз вона дуже добре себе показує. у нас не було певного плану, але швидше за все, у нас буде все в порядку".

Джерело: woman.ua


У актора і його дружини журналістки Елізабет Чемберс народився хлопчик. 30-річний Армі Хаммер, відомий за фільмом "Соціальна мережа" і його дружина, 34-річна журналістка Елізабет Чамберс стали батьками вдруге - 15 січня у пари народився син. "Мама і дитина почувають себе добре" - сказав офіційний представник пари. Першою дитиною пари стала дівчинка Харпер, якій вже два роки. За словами джерел, маленька вже приміряла на себе роль старшої сестри: "Армі і Елізабет без розуму від радості за зростаючу сім'ю. Харпер також рада тому, що стала старшою сестрою". Армі Хаммер і Елізабет Чемберс одружилися в травні 2010 року. У вересні минулого року стало відомо про вагітність Елізабет. Пізніше під час інтерв'ю з Джиммі Кіммел, Армі обговорив можливе ім'я майбутньої дитини і додав, що його маленька дочка в захваті від майбутньої ролі старшої сестри: "Вона любить його. Я маю на увазі, що вона любить його вже зараз. Якщо ви запитаєте у неї "Де дитина?", вона буде гладити живіт мами і цілувати його. Це дуже мило". Тим часом, актор вже тоді розумів, що з появою другої дитини, його старшої дочки необхідно буде дати час на адаптацію: "Мені здається, коли з'являється новонароджена дитина, то старшій необхідний буде серйозний адаптаційний період. Я не знаю, чи легко прийме його наша дочка, але зараз вона дуже добре себе показує. у нас не було певного плану, але швидше за все, у нас буде все в порядку". Джерело: woman.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика