Кортні Кокс переїде до іншої країни заради коханого - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Кортні Кокс переїде до іншої країни заради коханого - «шоу бизнес»

У зірки серіалу "Друзі" Кортні Кокс були розбіжності з коханим через місце проживання.

Актриса Кортні Кокс довгий час зустрічається з рокером Джонні Макдейдом. У пари все серйозно, але були деякі розбіжності. Вони стосуються місця їх проживання. Джонні Макдейд хотів переїхати з Кортні Кокс до Лондона.

Через те, що все життя Кортні Кокс зосереджене в Лос-Анджелесі і вона відмовилася переїхати — пара посварилася. Вони розійшлися на якийсь час. Але тепер вони знову разом.

Журналісти пишуть, що Кортні Кокс готова переїхати до іншого міста. Точніше, до іншого міста іншої країни, до Лондона.

Кортні Кокс і Джонні Макдейд переїжджають до Лондона разом з 12-річною донькою Кортні. Відзначимо, що Коко народилася від Девіда Аркетта, колишнього чоловіка Кокс.

Джерело: tochka.net


У зірки серіалу "Друзі" Кортні Кокс були розбіжності з коханим через місце проживання. Актриса Кортні Кокс довгий час зустрічається з рокером Джонні Макдейдом. У пари все серйозно, але були деякі розбіжності. Вони стосуються місця їх проживання. Джонні Макдейд хотів переїхати з Кортні Кокс до Лондона. Через те, що все життя Кортні Кокс зосереджене в Лос-Анджелесі і вона відмовилася переїхати — пара посварилася. Вони розійшлися на якийсь час. Але тепер вони знову разом. Журналісти пишуть, що Кортні Кокс готова переїхати до іншого міста. Точніше, до іншого міста іншої країни, до Лондона. Кортні Кокс і Джонні Макдейд переїжджають до Лондона разом з 12-річною донькою Кортні. Відзначимо, що Коко народилася від Девіда Аркетта, колишнього чоловіка Кокс. Джерело: tochka.net
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика