Зірка серіалу "Сутінки" представила власну короткометражку - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Зірка серіалу "Сутінки" представила власну короткометражку - «шоу бизнес»

Крістен Стюарт також займалася візуальним стилем.

18 січня актриса спільно з розробником компанії Adobe Бхаутіком Дж. Джоші і продюсером Девідом Ітаном Шапіро опублікувала наукову роботу "Пожвавлення імпресіонізму у фільмі "Підемо поплаваємо" за допомогою нейронного перенесення стилю".

17-хвилинна короткометражна робота Стюарт описується як "поетичний і імпресіоністський портрет убитої горем людини, що знаходиться під водою". Нейронне перенесення стилю - техніка, яку Стюарт використовувала при роботі над початковими і фінальними кадрами.

В інтерв'ю Кевіну Сміту актриса пожартувала, що зважилася на цей фільм, надивившись мультфільму "У пошуках Немо". "Дорі говорить там, що треба плисти далі, ось я і попливла далі і зняла фільм. Жартую". Сміт у відповідь вибухнув радісною тирадою про побачену картину: "Я подивився ці 17 хвилин і зрозумів, що ти вже зараз настільки крута як режисер, яким я ніколи не буду".

Читайте також: Названа дата виходу п'ятого сезону "Карткового будиночка"

"Це зовсім не маленький фільм. Від акторів чекають, що вони дебютують з історією, де кілька людей сидять в кімнаті і розмовляють. Мені теж так здавалося раніше. Чому я вирішила, що мій режисерський дебют буде таким складним? Напевно, я трохи мазохістка" , - зізнається актриса.

На сьогоднішній день у короткометражки "Підемо поплаваем" існує тільки такий тизер.

Джерело: multikino.com


Крістен Стюарт також займалася візуальним стилем. 18 січня актриса спільно з розробником компанії Adobe Бхаутіком Дж. Джоші і продюсером Девідом Ітаном Шапіро опублікувала наукову роботу "Пожвавлення імпресіонізму у фільмі "Підемо поплаваємо" за допомогою нейронного перенесення стилю". 17-хвилинна короткометражна робота Стюарт описується як "поетичний і імпресіоністський портрет убитої горем людини, що знаходиться під водою". Нейронне перенесення стилю - техніка, яку Стюарт використовувала при роботі над початковими і фінальними кадрами. В інтерв'ю Кевіну Сміту актриса пожартувала, що зважилася на цей фільм, надивившись мультфільму "У пошуках Немо". "Дорі говорить там, що треба плисти далі, ось я і попливла далі і зняла фільм. Жартую". Сміт у відповідь вибухнув радісною тирадою про побачену картину: "Я подивився ці 17 хвилин і зрозумів, що ти вже зараз настільки крута як режисер, яким я ніколи не буду". Читайте також: Названа дата виходу п'ятого сезону "Карткового будиночка" "Це зовсім не маленький фільм. Від акторів чекають, що вони дебютують з історією, де кілька людей сидять в кімнаті і розмовляють. Мені теж так здавалося раніше. Чому я вирішила, що мій режисерський дебют буде таким складним? Напевно, я трохи мазохістка" , - зізнається актриса. На сьогоднішній день у короткометражки "Підемо поплаваем" існує тільки такий тизер. Джерело: multikino.com
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика