Євробачення 2017: стало відомо, коли пройде жеребкування країн - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Євробачення 2017: стало відомо, коли пройде жеребкування країн - «шоу бизнес»

Жеребкування Євробачення 2017: в січні стане відомо порядок виступів країн-учасниць на конкурсі.

У Києві 31 січня пройде жеребкування на конкурс Євробачення 2017. За результатами жеребкування стане відомо порядок виступів країн-учасниць на конкурсі Євробачення 2017.

Трансляція заходу відбудеться в ефірі телеканалу "UA: Перший" і прямому ефірі цього каналу на YouTube. Відзначимо, що 31 січня пройде церемонія передачі символічного ключа музичного конкурсу.

"Жеребкування, за результатами якого стане відомо, які країни будуть представлені в першому, а які — у другому півфіналі Євробачення 2017, буде проходити 31 січня в Колонній залі Київської міської державної адміністрації. У цей же день відбудеться і церемонія передачі символічного ключа Євробачення меру Києва Віталію Кличку від президента міської ради Стокгольма Єви-Луїзи Ерландссон Слорак" - повідомляє прес-служба "UA: Перший".

Відзначимо, що поки невідомо хто буде представляти Україну на конкурсі Євробачення 2017. Це з'ясується під час Нацвідбору, який пройде в лютому.

Джерело: tochka.net


Жеребкування Євробачення 2017: в січні стане відомо порядок виступів країн-учасниць на конкурсі. У Києві 31 січня пройде жеребкування на конкурс Євробачення 2017. За результатами жеребкування стане відомо порядок виступів країн-учасниць на конкурсі Євробачення 2017. Трансляція заходу відбудеться в ефірі телеканалу "UA: Перший" і прямому ефірі цього каналу на YouTube. Відзначимо, що 31 січня пройде церемонія передачі символічного ключа музичного конкурсу. "Жеребкування, за результатами якого стане відомо, які країни будуть представлені в першому, а які — у другому півфіналі Євробачення 2017, буде проходити 31 січня в Колонній залі Київської міської державної адміністрації. У цей же день відбудеться і церемонія передачі символічного ключа Євробачення меру Києва Віталію Кличку від президента міської ради Стокгольма Єви-Луїзи Ерландссон Слорак" - повідомляє прес-служба "UA: Перший". Відзначимо, що поки невідомо хто буде представляти Україну на конкурсі Євробачення 2017. Це з'ясується під час Нацвідбору, який пройде в лютому. Джерело: tochka.net
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика