Режисер "Донні Дарко" обіцяє продовження - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Режисер "Донні Дарко" обіцяє продовження - «шоу бизнес»

І воно буде "великим і амбітним", за словами Річарда Келлі, сценариста і постановника одного з найбільш дивних і загадкових фільмів в історії кіно. Про це повідомляє Digital Spy.

Оригінальний "Донні Дарко" з Джейком Джилленхолом у головній ролі вийшов на екрани в 2001 році. Актор зіграв шістнадцятирічного школяра, який дивом уникає смерті і після цього починає бачити незрозумілі речі. Дивна поведінка героя до чортиків лякає його батьків, друзів і сестру.

У 2009 році вийшов сиквел під назвою "С. Дарко", що відправився відразу на DVD. Але ні Річард Келлі, ні Джейк Джилленхол не мали вже до нього ніякого відношення. До того ж на відміну від попередника він абсолютно не сподобався ні критикам, ні глядачам.

Говорячи про нове продовження, Келлі, звичайно, ігнорує існування фільму "С. Дарко", який вважає непорозумінням: "Я ніколи не бачив його і ніколи дивитися не стану. У мене немає ні найменшої поваги до людей, які зробили цей фільм, так що пішли вони всі на...".

У власний же сиквел режисер неодмінно збирається повернути Джилленхола, причому повернути з розмахом: "Це повинен бути великий проект, амбітний і дорогий. Ще одна історія з всесвіту Донні Дарко безумовно має потребу в ресурсах. В іншому випадку це не має сенсу".

Джерело: okino.ua


І воно буде "великим і амбітним", за словами Річарда Келлі, сценариста і постановника одного з найбільш дивних і загадкових фільмів в історії кіно. Про це повідомляє Digital Spy. Оригінальний "Донні Дарко" з Джейком Джилленхолом у головній ролі вийшов на екрани в 2001 році. Актор зіграв шістнадцятирічного школяра, який дивом уникає смерті і після цього починає бачити незрозумілі речі. Дивна поведінка героя до чортиків лякає його батьків, друзів і сестру. У 2009 році вийшов сиквел під назвою "С. Дарко", що відправився відразу на DVD. Але ні Річард Келлі, ні Джейк Джилленхол не мали вже до нього ніякого відношення. До того ж на відміну від попередника він абсолютно не сподобався ні критикам, ні глядачам. Говорячи про нове продовження, Келлі, звичайно, ігнорує існування фільму "С. Дарко", який вважає непорозумінням: "Я ніколи не бачив його і ніколи дивитися не стану. У мене немає ні найменшої поваги до людей, які зробили цей фільм, так що пішли вони всі на.". У власний же сиквел режисер неодмінно збирається повернути Джилленхола, причому повернути з розмахом: "Це повинен бути великий проект, амбітний і дорогий. Ще одна історія з всесвіту Донні Дарко безумовно має потребу в ресурсах. В іншому випадку це не має сенсу". Джерело: okino.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика