Ніна Добрев повертається у "Щоденники вампірів" - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Ніна Добрев повертається у "Щоденники вампірів" - «шоу бизнес»

Щоправда, лише в одну серію.

Про це актриса натякнула в своєму інстаграмі, опублікувавши фото сценарію серіалу. Творці серіалу не раз дражнили шанувальників кажучи, що провідна актриса проекту Ніна Добрев повернеться під завісу шоу. Тепер же ця інформація підтвердилася офіційно, повідомляє Collider.

Актриса Ніна Добрев покинула популярне молодіжне телешоу, в якому брала участь з самого його початку, в кінці шостого сезону. За словами актриси, це був її особистий вибір, так як їй просто захотілося розслабитися, викроїти час для особистого життя і, можливо, перейти на якийсь новий професійний рівень.

"Я хочу бачити кінець цього персонажа і кінцівку самого шоу. Так що мені не терпиться повернутися і укласти Олену Гілберт назад в ліжко".

В кінці шостого сезону героїня Ніни Добрев була вбита, вона впала в кому, в якій знаходиться до цих пір. Так що повернення актриси не є таким вже сюрпризом і тим більше чимось надприродним.

Тріумфальне повернення героїні Добрев буде в останній серіїі восьмого сезону, яка називається "I Was Feeling Epic" ( "Я відчувала себе епічно").

Джерело: multikino.com


Щоправда, лише в одну серію. Про це актриса натякнула в своєму інстаграмі, опублікувавши фото сценарію серіалу. Творці серіалу не раз дражнили шанувальників кажучи, що провідна актриса проекту Ніна Добрев повернеться під завісу шоу. Тепер же ця інформація підтвердилася офіційно, повідомляє Collider. Актриса Ніна Добрев покинула популярне молодіжне телешоу, в якому брала участь з самого його початку, в кінці шостого сезону. За словами актриси, це був її особистий вибір, так як їй просто захотілося розслабитися, викроїти час для особистого життя і, можливо, перейти на якийсь новий професійний рівень. "Я хочу бачити кінець цього персонажа і кінцівку самого шоу. Так що мені не терпиться повернутися і укласти Олену Гілберт назад в ліжко". В кінці шостого сезону героїня Ніни Добрев була вбита, вона впала в кому, в якій знаходиться до цих пір. Так що повернення актриси не є таким вже сюрпризом і тим більше чимось надприродним. Тріумфальне повернення героїні Добрев буде в останній серіїі восьмого сезону, яка називається "I Was Feeling Epic" ( "Я відчувала себе епічно"). Джерело: multikino.com
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика