Ксенія Собчак вперше відверто розповіла про народження сина - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Ксенія Собчак вперше відверто розповіла про народження сина - «шоу бизнес»

Телеведуча Ксенія Собчак вперше стала мамою в листопаді 2016 року, але досі приховує сина від журналістів і майже нічого про нього не розповідає.

Та нещодавно вона сильно здивувала своїх шанувальників, влаштувавши прямий ефір в Instagram, де щиро відповіла на запитання передплатників.

"Мені здається, що це зовсім така особиста історія. Син мене дуже радує. Ми з Максимом дуже щасливі батьки. Чудовий хлопець у нас зростає, такий прям здоровань. І навіть на два дні поїхати від нього у відрядження дуже важко. Я весь час намагаюся, щоб він був зі мною", – розповіла Ксенія про сина Платона.

Далі вона також торкнулася теми пологів і розповіла, як вони у неї проходили.

"Я народжувала природним чином. Але, чесно кажучи, прокляла все на світі. Якось дуже було важко. Така була легка вагітність і дуже важкі пологи. Але, я відразу сказала лікарям – хлопці, якщо я кричатиму, що, мовляв, давайте мені кесарів, ви мені не робіть. Але, добре, що ця біль швидко забувається. І потім, я дуже рада, що це зробила сама", – зазначила молода матуся.

Читайте також: Ксенія Собчак опублікувала знімок без макіяжу (ФОТО)

Собчак розповіла, що вивчала це питання, читаючи різну літературу і спілкуючись з психологами. Після цього вона вирішила народжувати самостійно.

"Я читала багато літератури на цю тему. І вірю в те, що дитина повинна пройти всі ці родові шляхи, тому що це дуже важливий момент в боротьбі за життя. Плюс психологи говорять про те, що діти, які народилися природним шляхом, витриваліші і стресостійкіші. Дитина, коли з'являється на світ, відчуває не менший біль, ніж жінка. І ось цей стрес, коли у неї стискається голова, кістки під час "проходу" через родові шляхи, особливо через вузькі кістки тазу. Для неї це важке випробування. І коли вона це проходить, то стає живучішою і життєздатнішою. Мені здається, це дуже важливий момент, заради якого варто і постраждати, вряди-годи подумати не про себе", – підсумувала телеведуча.

Джерело: segodnya.ua


Телеведуча Ксенія Собчак вперше стала мамою в листопаді 2016 року, але досі приховує сина від журналістів і майже нічого про нього не розповідає. Та нещодавно вона сильно здивувала своїх шанувальників, влаштувавши прямий ефір в Instagram, де щиро відповіла на запитання передплатників. "Мені здається, що це зовсім така особиста історія. Син мене дуже радує. Ми з Максимом дуже щасливі батьки. Чудовий хлопець у нас зростає, такий прям здоровань. І навіть на два дні поїхати від нього у відрядження дуже важко. Я весь час намагаюся, щоб він був зі мною", – розповіла Ксенія про сина Платона. Далі вона також торкнулася теми пологів і розповіла, як вони у неї проходили. "Я народжувала природним чином. Але, чесно кажучи, прокляла все на світі. Якось дуже було важко. Така була легка вагітність і дуже важкі пологи. Але, я відразу сказала лікарям – хлопці, якщо я кричатиму, що, мовляв, давайте мені кесарів, ви мені не робіть. Але, добре, що ця біль швидко забувається. І потім, я дуже рада, що це зробила сама", – зазначила молода матуся. Читайте також: Ксенія Собчак опублікувала знімок без макіяжу (ФОТО) Собчак розповіла, що вивчала це питання, читаючи різну літературу і спілкуючись з психологами. Після цього вона вирішила народжувати самостійно. "Я читала багато літератури на цю тему. І вірю в те, що дитина повинна пройти всі ці родові шляхи, тому що це дуже важливий момент в боротьбі за життя. Плюс психологи говорять про те, що діти, які народилися природним шляхом, витриваліші і стресостійкіші. Дитина, коли з'являється на світ, відчуває не менший біль, ніж жінка. І ось цей стрес, коли у неї стискається голова, кістки під час "проходу" через родові шляхи, особливо через вузькі кістки тазу. Для неї це важке випробування. І коли вона це проходить, то стає живучішою і життєздатнішою. Мені здається, це дуже важливий момент, заради якого варто і постраждати, вряди-годи подумати не про себе", – підсумувала телеведуча. Джерело: segodnya.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика