У програмі "Ранок з Україною" нова ведуча - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  У програмі "Ранок з Україною" нова ведуча - «шоу бизнес»

У команді найкращої ранкової програми країни поповнення! Зовсім скоро в ефірі "Ранку з Україною" на каналі "Україна" допомагати телеглядачам прокинутися й починати новий день у гарному настрої буде чарівна ведуча Ірина Волкова.

Уже з 20 березня до колективу ведучих "Ранку з Україною" приєднається дівчина з розумом ученого і фігурою топ-моделі, людина, яка з легкістю відрізнить Моне від Мане, просто розумниця і красуня Ірина Волкова.

Ірина Волкова розпочала телевізійну кар'єру на одному з регіональних телеканалів, поєднуючи роботу журналістом із навчанням в університеті. З 2005 року працювала телеведучою на одному із загальнонаціональних телеканалів. Дівчина веде активний спосіб життя, захоплюється мистецтвом, обожнює подорожувати й не може уявити і дня без улюбленої кішки Мішані.

"Дуже рада стати частиною дружної команди "Ранку з Україною", я відразу відчула себе легко й невимушено в такій позитивній компанії, – ділиться емоціями нова ведуча каналу "Україна" Ірина Волкова. – Сподіваюся, також стати частиною ранку всіх українців. Із нетерпінням чекаю свого першого ефіру, який відбудеться вже 20 березня, аби почати ділитися з телеглядачами найцікавішою інформацією, а також заряджати їх на бадьорий початок дня".

Нагадаємо, що програма "Ранок з Україною" розповідає телеглядачам про найактуальніші події та ділиться найкориснішою інформацією. Щоранку глядачі отримують масу практичних порад про те, як заощадити за часів кризи, як не стати жертвами аферистів, дізнаються несподівані результати соціальних експериментів, які проводять журналісти програми. Ще в ранковому ефірі розповідають цікаві подробиці про життя зіркових персон.

Дивіться інформаційно-розважальну програму "Ранок з Україною" в ефірі каналу "Україна" у будні о 7:15!

Джерело: kanalukraina.tv


У команді найкращої ранкової програми країни поповнення! Зовсім скоро в ефірі "Ранку з Україною" на каналі "Україна" допомагати телеглядачам прокинутися й починати новий день у гарному настрої буде чарівна ведуча Ірина Волкова. Уже з 20 березня до колективу ведучих "Ранку з Україною" приєднається дівчина з розумом ученого і фігурою топ-моделі, людина, яка з легкістю відрізнить Моне від Мане, просто розумниця і красуня Ірина Волкова. Ірина Волкова розпочала телевізійну кар'єру на одному з регіональних телеканалів, поєднуючи роботу журналістом із навчанням в університеті. З 2005 року працювала телеведучою на одному із загальнонаціональних телеканалів. Дівчина веде активний спосіб життя, захоплюється мистецтвом, обожнює подорожувати й не може уявити і дня без улюбленої кішки Мішані. "Дуже рада стати частиною дружної команди "Ранку з Україною", я відразу відчула себе легко й невимушено в такій позитивній компанії, – ділиться емоціями нова ведуча каналу "Україна" Ірина Волкова. – Сподіваюся, також стати частиною ранку всіх українців. Із нетерпінням чекаю свого першого ефіру, який відбудеться вже 20 березня, аби почати ділитися з телеглядачами найцікавішою інформацією, а також заряджати їх на бадьорий початок дня". Нагадаємо, що програма "Ранок з Україною" розповідає телеглядачам про найактуальніші події та ділиться найкориснішою інформацією. Щоранку глядачі отримують масу практичних порад про те, як заощадити за часів кризи, як не стати жертвами аферистів, дізнаються несподівані результати соціальних експериментів, які проводять журналісти програми. Ще в ранковому ефірі розповідають цікаві подробиці про життя зіркових персон. Дивіться інформаційно-розважальну програму "Ранок з Україною" в ефірі каналу "Україна" у будні о 7:15! Джерело: kanalukraina.tv
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика