Ден Трахтенберг взявся за секретний проект про космос - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Ден Трахтенберг взявся за секретний проект про космос - «шоу бизнес»

Проект називатиметься "Космічна гонка"

Режисер "Кловерфілд, 10" і найбыльш жвавого епізоду третього сезону "Чорного дзеркала" ("Бета-тест" з Уайаттом Расселлом) Ден Трахтенберг зніме на замовлення Universal секретний проект "Космічна гонка" (Space Race).

Що це за проект, про що і коли вийде на великі екрани - все тримається в строгому секреті. Єдине, що повідомляють іноземні таблоїди, сценарій побудований на фундаменті якогось головоломного концепту і має великий потенціал для франшизи. Ідея належить Трахтенбергу, але роботу над її трансформацією в сценарій провів Деніел Кунка.

Читайте також: Студія Warner запустить оновлену "Матрицю"

Студія довірила розробку проекту продюсеру франшизи "Планета мавп" (а також "Облівіона" і "Дня патріота") Ділану Кларку, у якого Кунка працював інтерном. Це другий спільний проект сценариста і Дена Трахтенберга. У надрах Universal зріє їх спільний фільм "Злочин століття".

Джерело: multikino.com


Проект називатиметься "Космічна гонка" Режисер "Кловерфілд, 10" і найбыльш жвавого епізоду третього сезону "Чорного дзеркала" ("Бета-тест" з Уайаттом Расселлом) Ден Трахтенберг зніме на замовлення Universal секретний проект "Космічна гонка" (Space Race). Що це за проект, про що і коли вийде на великі екрани - все тримається в строгому секреті. Єдине, що повідомляють іноземні таблоїди, сценарій побудований на фундаменті якогось головоломного концепту і має великий потенціал для франшизи. Ідея належить Трахтенбергу, але роботу над її трансформацією в сценарій провів Деніел Кунка. Читайте також: Студія Warner запустить оновлену "Матрицю" Студія довірила розробку проекту продюсеру франшизи "Планета мавп" (а також "Облівіона" і "Дня патріота") Ділану Кларку, у якого Кунка працював інтерном. Це другий спільний проект сценариста і Дена Трахтенберга. У надрах Universal зріє їх спільний фільм "Злочин століття". Джерело: multikino.com
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика