Кевін Спейсі просить роль у триллері Рідлі Скотта - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Кевін Спейсі просить роль у триллері Рідлі Скотта - «шоу бизнес»

І не тільки він!

Майбутній фільм Рідлі Скотта підняв галас в акторському середовищі. Так, Кевін Спейсі, Мішель Вільямс і Марк Уолберг ведуть переговори про участь у трилері "Всі гроші світу". Сюжет присвячений реальній історії викрадення онука нафтового магната Джона Пола Гетті.

У 1973 році онук нафтового магната Джона Пола Гетті (на той момент найбагатшої людини в світі), Пол Гетті III, був викрадений невідомими, які вимагали за підлітка викуп у розмірі $17 мільйонів. Непоступливий мільярдер платити навідріз відмовився, тоді викрадачі вислали йому відрізане вухо онука, після чого Гетті все-таки заплатив, але лише $3 мільйони. У підсумку Пол Гетті III був знайдений на півдні Італії, але не зміг впоратися з психологічною травмою і пристрастився до наркотиків, однак встиг стати батьком. Його син, Бальтазар Гетті, пізніше вибрав для себе кар'єру актора і зіграв одну з головних ролей у трилері "Шосе в нікуди" Девіда Лінча.

Читайте також: Рідлі Скотт обіцяє ще три фільми про Чужого

Сценарій "Всіх грошей світу" написав Девід Скарпа ("День, коли Земля зупинилася"). Образ Гетті-старший міг втілити Джек Ніколсон, але актор вибув з проекту, тому Скотт планує знайти іншу голлівудську зірку приблизно такого ж рангу. Вільямс зіграє головну жіночу роль, на яку раніше претендували Анджеліна Джолі і Наталі Портман.

Джерело: multikino.com
Фото: kinopoisk.ru


І не тільки він! Майбутній фільм Рідлі Скотта підняв галас в акторському середовищі. Так, Кевін Спейсі, Мішель Вільямс і Марк Уолберг ведуть переговори про участь у трилері "Всі гроші світу". Сюжет присвячений реальній історії викрадення онука нафтового магната Джона Пола Гетті. У 1973 році онук нафтового магната Джона Пола Гетті (на той момент найбагатшої людини в світі), Пол Гетті III, був викрадений невідомими, які вимагали за підлітка викуп у розмірі $17 мільйонів. Непоступливий мільярдер платити навідріз відмовився, тоді викрадачі вислали йому відрізане вухо онука, після чого Гетті все-таки заплатив, але лише $3 мільйони. У підсумку Пол Гетті III був знайдений на півдні Італії, але не зміг впоратися з психологічною травмою і пристрастився до наркотиків, однак встиг стати батьком. Його син, Бальтазар Гетті, пізніше вибрав для себе кар'єру актора і зіграв одну з головних ролей у трилері "Шосе в нікуди" Девіда Лінча. Читайте також: Рідлі Скотт обіцяє ще три фільми про Чужого Сценарій "Всіх грошей світу" написав Девід Скарпа ("День, коли Земля зупинилася"). Образ Гетті-старший міг втілити Джек Ніколсон, але актор вибув з проекту, тому Скотт планує знайти іншу голлівудську зірку приблизно такого ж рангу. Вільямс зіграє головну жіночу роль, на яку раніше претендували Анджеліна Джолі і Наталі Портман. Джерело: multikino.com Фото: kinopoisk.ru
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика