Рудий з "Гри престолів" зіграє близнюків у новому серіалі - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Рудий з "Гри престолів" зіграє близнюків у новому серіалі - «шоу бизнес»

Норвезький актор Крістофер Хівью, відомий за роллю Тормунда в "Грі престолів", виконає головну партію в восьмигодинному скандинавському драматичному трилері "Twin" ("Близнюк"). Вірніше, відразу дві головні партії: актор зіграє братів-близнюків, пише Digital Spy.

Норвезький міні-серіал, зйомками якого керує сценарист і режисер Крістофер Меткалф, розповість історію братів Еріка і Адама, схожих один на одного, як сестри Олсен. Одного разу безладний серфінгіст Ерік втрачає буквально все, що мав, і вирішує звернутися за допомогою до свого більш успішного брата-близнюка Адама, якого не бачив п'ятнадцять років. Однак Адам допомогти відмовляється. Між героями спалахує суперечка і бійка, в ході яких Ерік і дружина Адама Інгрід випадково вбивають останнього.

Читайте також: "Мізинець" з "Гри Престолів" зіграє у "Гострих козирках"

Щоб приховати злочин і врятувати сім'ю брата, Ерік видає себе за Адама. Однак його страшна таємниця опиняється під загрозою викриття, коли старий друг Адама починає щось підозрювати.

"Це проект-мрія, яким я по-справжньому захоплений. Дуже чекаю, щоб показати його публіці", - говорить Крістофер Хівью.

Зйомки серіалу стартують наступної весни в Норвегії. Прем'єра відбудеться на місцевому каналі NRK в січні 2019 року.

Хівью зараз можна спостерігати в восьмому "Форсажі", де він грає праву руку хакерши-злодійки в особі Шарліз Терон. Влітку актор повернеться в образі Тормунда в сьомому сезоні "Гри престолів".

Джерело: okino.ua


Норвезький актор Крістофер Хівью, відомий за роллю Тормунда в "Грі престолів", виконає головну партію в восьмигодинному скандинавському драматичному трилері "Twin" ("Близнюк"). Вірніше, відразу дві головні партії: актор зіграє братів-близнюків, пише Digital Spy. Норвезький міні-серіал, зйомками якого керує сценарист і режисер Крістофер Меткалф, розповість історію братів Еріка і Адама, схожих один на одного, як сестри Олсен. Одного разу безладний серфінгіст Ерік втрачає буквально все, що мав, і вирішує звернутися за допомогою до свого більш успішного брата-близнюка Адама, якого не бачив п'ятнадцять років. Однак Адам допомогти відмовляється. Між героями спалахує суперечка і бійка, в ході яких Ерік і дружина Адама Інгрід випадково вбивають останнього. Читайте також: "Мізинець" з "Гри Престолів" зіграє у "Гострих козирках" Щоб приховати злочин і врятувати сім'ю брата, Ерік видає себе за Адама. Однак його страшна таємниця опиняється під загрозою викриття, коли старий друг Адама починає щось підозрювати. "Це проект-мрія, яким я по-справжньому захоплений. Дуже чекаю, щоб показати його публіці", - говорить Крістофер Хівью. Зйомки серіалу стартують наступної весни в Норвегії. Прем'єра відбудеться на місцевому каналі NRK в січні 2019 року. Хівью зараз можна спостерігати в восьмому "Форсажі", де він грає праву руку хакерши-злодійки в особі Шарліз Терон. Влітку актор повернеться в образі Тормунда в сьомому сезоні "Гри престолів". Джерело: okino.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика