Бред Пітт вперше після розлучення розповів про свої почуття - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Бред Пітт вперше після розлучення розповів про свої почуття - «шоу бизнес»

Вперше після розлучення з Анджеліною Джолі, 53-річний Бред Пітт наважився на інтерв'ю. Розповів про зміни у особистому житті виданню GQ. Колишню дружину називає "партнеркою".

Зі слів зірки, сьогодні з ним успішно працює психолог. Спеціаліста для себе акторові вдалося знайти лише з третьої спроби. На думку Пітта, його сьогоднішні переживання, це не криза середнього віку.

"Ні, це не воно. Я інтерпретую кризу середнього віку як страх перед старістю. Страх перед смертю, розумієте, коли ти ідеш і купуєш собі "Lamborghini". Власне, останнім часом вони мені стали подобатися!", - пожартував актор.

"Упродовж мого шляху я пригадую кілька місць, де я почувався абсолютно втомленим від самого себе. І зараз якраз таке велике місце. Такі моменти завжди ставали для мене потужними генераторами змін. І я вдячний за це", - поділився Пітт.

Бред зізнався, що схилявся до алкоголю замість того, щоб дивитися в лице труднощам: "Навіть в останній рік, розумієте, я не вирішував проблем. Я забагато пив. Це просто стало проблемою. І я дуже щасливий, що тепер, через півроку, це гірка радість, але я знову маю доступ до своїх почуттів".

Читайте також: Netflix планує зняти фільм з братами Аффлеками

За словами актора, вони з Джолі згодні в тому, що справа про розлучення та опіку над дітьми не має перетворитися на нищівну судову війну, в якій не буде переможця, самі постраждалі. І він не хоче ненавидіти Анджеліну.

"Моїм першим імпульсом було вчепитися. Але потім ти згадуєш кліше: "Коли любиш когось, відпусти." Тепер я знаю, що це означає, я сам це відчув. Це означає любити когось без володіння ним. Означає нічого не чекати у відповідь. Красиво написано. Красиво звучить, коли Стінг це співає. Для мене це не означало ніх…я, доки, ви розумієте. Доки ти сам це не переживеш", - зізнався Бред.

Сьогодні вони з колишньою працюють над розробкою оптимального графіку зустрічей батька з 15-річним Меддоксом, 13-річним Паксом, 12-річною Захарою, 10-річною Шайло та 8-річними Вів'єн та Ноксом.

Читайте також: MTV скасував серіал "Солодкі та порочні" після першого сезону

"Я був справді безпомічний. Прикутий до системи, коли було задіяно службу опіки. Але знаєте, після всього цього нам вдалося разом із цим розібратися. Ми обоє стараємося щосили", - підкреслив він.

Джерело: gazeta.ua


Вперше після розлучення з Анджеліною Джолі, 53-річний Бред Пітт наважився на інтерв'ю. Розповів про зміни у особистому житті виданню GQ. Колишню дружину називає "партнеркою". Зі слів зірки, сьогодні з ним успішно працює психолог. Спеціаліста для себе акторові вдалося знайти лише з третьої спроби. На думку Пітта, його сьогоднішні переживання, це не криза середнього віку. "Ні, це не воно. Я інтерпретую кризу середнього віку як страх перед старістю. Страх перед смертю, розумієте, коли ти ідеш і купуєш собі "Lamborghini". Власне, останнім часом вони мені стали подобатися!", - пожартував актор. "Упродовж мого шляху я пригадую кілька місць, де я почувався абсолютно втомленим від самого себе. І зараз якраз таке велике місце. Такі моменти завжди ставали для мене потужними генераторами змін. І я вдячний за це", - поділився Пітт. Бред зізнався, що схилявся до алкоголю замість того, щоб дивитися в лице труднощам: "Навіть в останній рік, розумієте, я не вирішував проблем. Я забагато пив. Це просто стало проблемою. І я дуже щасливий, що тепер, через півроку, це гірка радість, але я знову маю доступ до своїх почуттів". Читайте також: Netflix планує зняти фільм з братами Аффлеками За словами актора, вони з Джолі згодні в тому, що справа про розлучення та опіку над дітьми не має перетворитися на нищівну судову війну, в якій не буде переможця, самі постраждалі. І він не хоче ненавидіти Анджеліну. "Моїм першим імпульсом було вчепитися. Але потім ти згадуєш кліше: "Коли любиш когось, відпусти." Тепер я знаю, що це означає, я сам це відчув. Це означає любити когось без володіння ним. Означає нічого не чекати у відповідь. Красиво написано. Красиво звучить, коли Стінг це співає. Для мене це не означало ніх…я, доки, ви розумієте. Доки ти сам це не переживеш", - зізнався Бред. Сьогодні вони з колишньою працюють над розробкою оптимального графіку зустрічей батька з 15-річним Меддоксом, 13-річним Паксом, 12-річною Захарою, 10-річною Шайло та 8-річними Вів'єн та Ноксом. Читайте також: MTV скасував серіал "Солодкі та порочні" після першого сезону "Я був справді безпомічний. Прикутий до системи, коли було задіяно службу опіки. Але знаєте, після всього цього нам вдалося разом із цим розібратися. Ми обоє стараємося щосили", - підкреслив він. Джерело: gazeta.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика