Українець Олександр Абраменко - олімпійський чемпіон Ігор-2018 - «Спорт» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Українець Олександр Абраменко - олімпійський чемпіон Ігор-2018 - «Спорт»


Україна здобула першу, і відразу золоту, нагороду на Олімпійських іграх у Пхьончхані!


У неділю, 18 лютого, на Олімпіаді-2018 у Пхьoнчхані були розіграні медалі в чоловічому фристайлі.


Україну в цьому фіналі представляв Олександр Абраменко. Українець до головного етапу змагань потрапив з другої спроби.


Перший стрибок українця оцінили в 123,01. Абраменко став дев'ятим і не пройшов одразу до фіналу, тому йому потрібно було виконати другий стрибок. Ця спробу судді оцінили в 123,08 - і це четверте місце у другій кваліфікації.


У рейтингу букмекерів, серед всіх фаворитів лижної акробатики, Абраменко займав п'яте місце.


Імовірність того, що він міг виграти золоту медаль, оцінювалась з коефіцієнтом 9.00. Шанси українця посісти друге місце, на думку букмекерів, були набагато більшими - 3.66. Імовірність завоювання бронзи оцінювалася коефіцієнтом 2.15.


Перший стрибок український фристайліст виконав з результатом 125.67, що дозволило йому пройти до наступної стадії змагань з третім результатом. Лідером у першому стрибку був китаєць Ці Гуанпу (127.44), а друге місце посідав атлет з Росії Павло Кротов (126.11).


У другій спробі Олександр Абраменко виступив менш вдало у технічному аспекті, але краще за балами, показавши четвертий результат і 125.69 балів. Лідирував у другій спробі вже інший китаєць - Цзі Цуньянь з результатом 128.76.


Фінальний стрибок вирішував долю нашого спортсмена. Третю спробу Олександр Абраменко виконав ідеально, отримавши найвищу оцінку - 128.51. Конкуренцію йому складав Цзя Цуньян з Китаю, але судді вирішили віддати перевагу українцю.


Таким чином, Абраменко став першим олімпійським чемпіоном у фристайлі в історії України та приніс збірній України першу медаль Олімпійських ігор-2018.


Фристайл
Акробатика, чоловіки


1. Олександр Абраменко (Україна) - 128.51
2. Цзя Цуньян (Китай) - 128.05
3. Ілля Буров (ОАР) - 122.17


glavcom.ua
Фото: НОК України


...

Україна здобула першу, і відразу золоту, нагороду на Олімпійських іграх у Пхьончхані! У неділю, 18 лютого, на Олімпіаді-2018 у Пхьoнчхані були розіграні медалі в чоловічому фристайлі. Україну в цьому фіналі представляв Олександр Абраменко. Українець до головного етапу змагань потрапив з другої спроби. Перший стрибок українця оцінили в 123,01. Абраменко став дев'ятим і не пройшов одразу до фіналу, тому йому потрібно було виконати другий стрибок. Ця спробу судді оцінили в 123,08 - і це четверте місце у другій кваліфікації. У рейтингу букмекерів, серед всіх фаворитів лижної акробатики, Абраменко займав п'яте місце. Імовірність того, що він міг виграти золоту медаль, оцінювалась з коефіцієнтом 9.00. Шанси українця посісти друге місце, на думку букмекерів, були набагато більшими - 3.66. Імовірність завоювання бронзи оцінювалася коефіцієнтом 2.15. Перший стрибок український фристайліст виконав з результатом 125.67, що дозволило йому пройти до наступної стадії змагань з третім результатом. Лідером у першому стрибку був китаєць Ці Гуанпу (127.44), а друге місце посідав атлет з Росії Павло Кротов (126.11). У другій спробі Олександр Абраменко виступив менш вдало у технічному аспекті, але краще за балами, показавши четвертий результат і 125.69 балів. Лідирував у другій спробі вже інший китаєць - Цзі Цуньянь з результатом 128.76. Фінальний стрибок вирішував долю нашого спортсмена. Третю спробу Олександр Абраменко виконав ідеально, отримавши найвищу оцінку - 128.51. Конкуренцію йому складав Цзя Цуньян з Китаю, але судді вирішили віддати перевагу українцю. Таким чином, Абраменко став першим олімпійським чемпіоном у фристайлі в історії України та приніс збірній України першу медаль Олімпійських ігор-2018. Фристайл Акробатика, чоловіки 1. Олександр Абраменко (Україна) - 128.51 2. Цзя Цуньян (Китай) - 128.05 3. Ілля Буров (ОАР) - 122.17 glavcom.ua Фото: НОК України .
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика