Чарівна українська каратистка виходить заміж (фото) - «Спорт» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Чарівна українська каратистка виходить заміж (фото) - «Спорт»

Чарівна українська каратистка виходить заміж (фото) - «Спорт»

Терлюга виходить заміж / фото instagram.com/anzhelika_terliuga


29-річна українська каратистка Анжеліка Терлюга виходить заміж. Її обранець - тренер і майстер спорту міжнародного класу з карате Володимир Зарецький.


Дівчина, яку називають найсексуальнішою українською каратисткою, в інтерв'ю "Обозревателю" розповіла, що весілля відбудеться наприкінці вересня.


Анжеліка поділилася, що сукню обирала в Одесі, за брендами не гналася. "Я готувалася до весілля, як звичайна людина", - каже вона.



Терлюга з коханим / фото instagram.com/anzhelika_terliuga

29-річна Терлюга - заслужений майстер спорту України з карате. Вона триразова чемпіонка Європи в особистому куміте (2017, 2018 і 2019). Також в активі Анжеліки - срібло і дві бронзи ЧЄ і срібло на Європейських іграх.


Терлюга першою в історії українського карате завоювала олімпійську ліцензію, а на Олімпіаді в Токіо вона виграла срібну медаль.


"Вечірні Вісті"


...

Терлюга виходить заміж / фото instagram.com/anzhelika_terliuga 29-річна українська каратистка Анжеліка Терлюга виходить заміж. Її обранець - тренер і майстер спорту міжнародного класу з карате Володимир Зарецький. Дівчина, яку називають найсексуальнішою українською каратисткою, в інтерв'ю "Обозревателю" розповіла, що весілля відбудеться наприкінці вересня. Анжеліка поділилася, що сукню обирала в Одесі, за брендами не гналася. "Я готувалася до весілля, як звичайна людина", - каже вона. Терлюга з коханим / фото instagram.com/anzhelika_terliuga 29-річна Терлюга - заслужений майстер спорту України з карате. Вона триразова чемпіонка Європи в особистому куміте (2017, 2018 і 2019). Також в активі Анжеліки - срібло і дві бронзи ЧЄ і срібло на Європейських іграх. Терлюга першою в історії українського карате завоювала олімпійську ліцензію, а на Олімпіаді в Токіо вона виграла срібну медаль. "Вечірні Вісті" .
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика