Зміни автомобіля Mazda6 » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Зміни автомобіля Mazda6

Непомітно для себе Mazda 6 значно змінилася влітку 2018 року під час свого другого рестайлінгу. Він пропонував повністю перероблену приладову панель, просту і вишукану, приємну на вигляд і обтягнуту з акуратних матеріалів.

Ця зміна - реальний актив, який залишиться в грі, тому що це розвиток супроводжується новим обладнанням, таким як проєкційний дисплей і частково цифрова апаратура, з високоякісної обробки.

Вони також були прикрашені 8-дюймовим сенсорним екраном. Який працює тільки в нерухомому стані. З метою безпеки Mazda вважала за доцільне відключити цю функцію під час водіння, при цьому мультимедійною системою потрібно буде керувати за допомогою шкали, розташованої на центральній консолі, або за допомогою голосових команд.

Він демонструє відмінне співвідношення ціна / оснащення і містить адаптивний круїз-контроль, GPS і проєкційний дисплей від базової версії. У салоні автомобіля є навіть практично застаріле обладнання: програвач компакт-дисків.

Комфортний, просторий і доглянутий седан Mazda простягається на 4,87 метра. У нього хороший смак, щоб виставлятися по тій же ціні в версії Wagon (коротше, 4,80 м), на яку припадає 62% продажів, а обсяг багажника становить від 480 до 522 літрів.

Mazda 6 (седан і універсал)

Ця варіація залишається єдиною, пропонованої з повним приводом, тільки з дизелями 2.2 Skyactiv-D потужністю 150 або 184 к.с. Що стосується свічок двигунів, Skyactiv-G 2.0 розвиває 165 к.с. і доступний з механічною або автоматичною коробкою передач.

2.5 Skyactiv-G потужністю 194 к.с. розраховує тільки на автоматичну трансмісію. Приємна в управлінні та хороша звукоізоляція Mazda 6 також має прекрасну репутацію надійного автомобіля.

Вже не відомий широкій публіці герб «6», запущений у 2013 році, страждає досить мудрим і тверезим дизайном, який після рестайлінгу 2018 року, практично не змінився. Найбільш помітні зміни - це злегка перероблений нижній бампер і тривимірний ефект на решітці радіатора.

Він, набагато ближче до кінця своєї кар'єри, ніж до початку, також страждає розчаровує 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач на 184-сильному дизельному двигуні: вона виходить дуже плавною, і її управління змушує двигун сильно гарчати.

А купити Mazda6 у офіційного дилера ви можете просто клікнувши на посилання.


Непомітно для себе Mazda 6 значно змінилася влітку 2018 року під час свого другого рестайлінгу. Він пропонував повністю перероблену приладову панель, просту і вишукану, приємну на вигляд і обтягнуту з акуратних матеріалів. Ця зміна - реальний актив, який залишиться в грі, тому що це розвиток супроводжується новим обладнанням, таким як проєкційний дисплей і частково цифрова апаратура, з високоякісної обробки. Вони також були прикрашені 8-дюймовим сенсорним екраном. Який працює тільки в нерухомому стані. З метою безпеки Mazda вважала за доцільне відключити цю функцію під час водіння, при цьому мультимедійною системою потрібно буде керувати за допомогою шкали, розташованої на центральній консолі, або за допомогою голосових команд. Він демонструє відмінне співвідношення ціна / оснащення і містить адаптивний круїз-контроль, GPS і проєкційний дисплей від базової версії. У салоні автомобіля є навіть практично застаріле обладнання: програвач компакт-дисків. Комфортний, просторий і доглянутий седан Mazda простягається на 4,87 метра. У нього хороший смак, щоб виставлятися по тій же ціні в версії Wagon (коротше, 4,80 м), на яку припадає 62% продажів, а обсяг багажника становить від 480 до 522 літрів. Mazda 6 (седан і універсал) Ця варіація залишається єдиною, пропонованої з повним приводом, тільки з дизелями 2.2 Skyactiv-D потужністю 150 або 184 к.с. Що стосується свічок двигунів, Skyactiv-G 2.0 розвиває 165 к.с. і доступний з механічною або автоматичною коробкою передач. 2.5 Skyactiv-G потужністю 194 к.с. розраховує тільки на автоматичну трансмісію. Приємна в управлінні та хороша звукоізоляція Mazda 6 також має прекрасну репутацію надійного автомобіля. Вже не відомий широкій публіці герб «6», запущений у 2013 році, страждає досить мудрим і тверезим дизайном, який після рестайлінгу 2018 року, практично не змінився. Найбільш помітні зміни - це злегка перероблений нижній бампер і тривимірний ефект на решітці радіатора. Він, набагато ближче до кінця своєї кар'єри, ніж до початку, також страждає розчаровує 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач на 184-сильному дизельному двигуні: вона виходить дуже плавною, і її управління змушує двигун сильно гарчати. А купити Mazda6 у офіційного дилера ви можете просто клікнувши на посилання.
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика