Стінг заспіває гімн України перед боєм Кличка - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Стінг заспіває гімн України перед боєм Кличка - «шоу бизнес»

Відомий британський музикант Стінг 29 квітня на стадіоні "Вемблі" в Лондоні виконає "Ще не вмерла Україна" перед початком бою Ентоні Джошуа - Володимир Кличко.

Стінг є почесним членом офіційного фан-клубу братів Кличків. Востаннє він відвідав бій Володимира з французом Мормеком в березні 2012 року. За боксерською кар'єрою українців Стінг стежить вже більше 15 років. Він став фаном братів після поєдинку Віталія Кличка з Ленноксом Льюїсом в 2003 році. Його визнали найкращим боєм десятиліття у суперважкій вазі.

Дізнавшись про бій у Лондоні, Стінг сам виступив з подібною ініціативою. У дуеті зі Стінгом може виступити дружина Віталія Наталія Кличко. Кілька років тому Наталя почала свою сольну кар'єру співачки і неодноразово виходила на сцену перед боями Віталія та Володимира. Наталя допоможе Стінгу вивчити текст гімну.

Джерело: gazeta.ua


Відомий британський музикант Стінг 29 квітня на стадіоні "Вемблі" в Лондоні виконає "Ще не вмерла Україна" перед початком бою Ентоні Джошуа - Володимир Кличко. Стінг є почесним членом офіційного фан-клубу братів Кличків. Востаннє він відвідав бій Володимира з французом Мормеком в березні 2012 року. За боксерською кар'єрою українців Стінг стежить вже більше 15 років. Він став фаном братів після поєдинку Віталія Кличка з Ленноксом Льюїсом в 2003 році. Його визнали найкращим боєм десятиліття у суперважкій вазі. Дізнавшись про бій у Лондоні, Стінг сам виступив з подібною ініціативою. У дуеті зі Стінгом може виступити дружина Віталія Наталія Кличко. Кілька років тому Наталя почала свою сольну кар'єру співачки і неодноразово виходила на сцену перед боями Віталія та Володимира. Наталя допоможе Стінгу вивчити текст гімну. Джерело: gazeta.ua
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика