Серіал "Ганнібал" знову запустять на екрани - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Серіал "Ганнібал" знову запустять на екрани - «шоу бизнес»

Творець серіалу Браян Фуллер вибирає з двох варіантів.

Фуллер запропонував два варіанти - кінофільм і мінісеріал за мотивами "Мовчання ягнят". Один з них, здається, може стати реальністю.

В інтерв'ю подкасту Shock Waves Фуллер розповів, що фінальний епізод третього - і останнього - сезону "Ганнібала" не замислювався як останній. І зараз повернення героїв на екран в екранізації "Мовчання ягнят" близьке до того, щоб бути реалізованим.

"Кіноекранізація - прекраснт варіант, але існує безліч куточків і тріщин, які б зміг дослідити серіал, - каже Фуллер. - Я сподіваюся, ми розповімо цю історію".

Права на нову екранізацію будуть доступні в серпні наступного року, і Фуллер сподівається використовувати книгу Томаса Харріса для воскресіння телевізійного Ганнібала Лектера. Фуллер вважає, що ідеальним форматом став би шести- або восьмисерійний мінісеріал.

Джерело: multikino.com


Творець серіалу Браян Фуллер вибирає з двох варіантів. Фуллер запропонував два варіанти - кінофільм і мінісеріал за мотивами "Мовчання ягнят". Один з них, здається, може стати реальністю. В інтерв'ю подкасту Shock Waves Фуллер розповів, що фінальний епізод третього - і останнього - сезону "Ганнібала" не замислювався як останній. І зараз повернення героїв на екран в екранізації "Мовчання ягнят" близьке до того, щоб бути реалізованим. "Кіноекранізація - прекраснт варіант, але існує безліч куточків і тріщин, які б зміг дослідити серіал, - каже Фуллер. - Я сподіваюся, ми розповімо цю історію". Права на нову екранізацію будуть доступні в серпні наступного року, і Фуллер сподівається використовувати книгу Томаса Харріса для воскресіння телевізійного Ганнібала Лектера. Фуллер вважає, що ідеальним форматом став би шести- або восьмисерійний мінісеріал. Джерело: multikino.com
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика