Серіал "Костянтин" стане анімаційним - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Серіал "Костянтин" стане анімаційним - «шоу бизнес»

Продовження телешоу в новому форматі стартує в серіальному сезоні 2017-2018.

Коли NBC вирішив закрити популярний серіал "Костянтин", багатотисячна аудиторія була незадоволена цим фактом і намагалася різними петиціями привернути увагу інших великих телеканалів до цього самобутнього шоу. Через півтора року їх благання були почуті, і телеканал CW бере шоу про Джона Костянтина під своє крило. Правда, в форматі анімаційного серіалу.

Серіал повернеться на малі екрани у вигляді п'яти або шести десятихвилинних мультиплікаційних епізодів, а Метт Райан, який подарував свій голос телевізійному персонажу, запрошений для озвучування героя. Чи буде у перезапущена серіалу якесь грандіозне майбутнє, поки що говорити рано. Є надії, що CW продовжить розвивати і цього героя.

Перший сезон телеекранізації знаменитого коміксу про екзорциста і завзятого курця Джона Костянтина стартував в жовтні 2014 року на каналі NBC і завершився в лютому з виходом тринадцятого епізоду.

Джерело: thr.ru


Продовження телешоу в новому форматі стартує в серіальному сезоні 2017-2018. Коли NBC вирішив закрити популярний серіал "Костянтин", багатотисячна аудиторія була незадоволена цим фактом і намагалася різними петиціями привернути увагу інших великих телеканалів до цього самобутнього шоу. Через півтора року їх благання були почуті, і телеканал CW бере шоу про Джона Костянтина під своє крило. Правда, в форматі анімаційного серіалу. Серіал повернеться на малі екрани у вигляді п'яти або шести десятихвилинних мультиплікаційних епізодів, а Метт Райан, який подарував свій голос телевізійному персонажу, запрошений для озвучування героя. Чи буде у перезапущена серіалу якесь грандіозне майбутнє, поки що говорити рано. Є надії, що CW продовжить розвивати і цього героя. Перший сезон телеекранізації знаменитого коміксу про екзорциста і завзятого курця Джона Костянтина стартував в жовтні 2014 року на каналі NBC і завершився в лютому з виходом тринадцятого епізоду. Джерело: thr.ru
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика