Стівен Спілберг зніме Тома Хенкса і Меріл Стріп - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Стівен Спілберг зніме Тома Хенкса і Меріл Стріп - «шоу бизнес»

Екранізація обіцяє бути грандіозною

Режисер екранізує сценарій Ліз Ханни The Post з "Чорного списку" кращих непродюсованих сценаріїв 2016 року, повідомляє Кинопоиск.

Перш ніж в американській пресі прогримів Уотергейт, був інший відомий політичний скандал — "Документи Пентагону" в 1971 році. Це історія про те, як Кетрін Грем і Бен Бредлі з Washington Post подолали конфлікт своїх поглядів, щоб опублікувати репортаж, який змінив їх життя.

Том Хенкс зіграє редактора Washington Post Бена Бредлі, тоді як Меріл Стріп дісталася роль видавниці газети Кетрін Грем.

У наш час, коли витік секретної інформації став чи не звичайною справою, історія "Документів Пентагону" буде особливо цікавою. Міністерство оборони США запросило звіт про в'єтнамську війну. Аналітик Деніел Еллсберг був переконаним прихильником війни, коли почав працювати в Держдепартаменті, але після звільнення зрозумів, що перемога США неможлива і злив інформацію газеті New York Times.

Адміністрація Ніксона всіма силами намагалася заборонити публікацію звіту. У ньому говорилося, що адміністрація попереднього президента Джонсона навмисно робила акції по ескалації війни, незважаючи на запевнення самого Джонсона про те, що США не прагнуть до її розширення. Справа про публікації дійшла до Верховного суду США, де в результаті New York Times заборонила подальше поширення інформації. Ініціативу перехопили в Washington Post, надрукувавши ще більше одкровень з 47-томного дослідження.

Фінансуванням проекту займеться Fox і Amblin Entertainment. Для Спілберга The Post стане п'ятою співпрацею з Хенксом і першою зі Стрип у кадрі. Раніше актриса озвучувала фею у фантастиці "Штучний розум", а незабаром вийде документальний фільм "Повернулися п'ятеро", який Спілберг продюсував для Netflix, і за кадром у ньому теж звучить голос Стріп.

Том Хенкс і Меріл Стріп вперше з'являться на екрані разом.

Джерело: multikino.com


Екранізація обіцяє бути грандіозною Режисер екранізує сценарій Ліз Ханни The Post з "Чорного списку" кращих непродюсованих сценаріїв 2016 року, повідомляє Кинопоиск. Перш ніж в американській пресі прогримів Уотергейт, був інший відомий політичний скандал — "Документи Пентагону" в 1971 році. Це історія про те, як Кетрін Грем і Бен Бредлі з Washington Post подолали конфлікт своїх поглядів, щоб опублікувати репортаж, який змінив їх життя. Том Хенкс зіграє редактора Washington Post Бена Бредлі, тоді як Меріл Стріп дісталася роль видавниці газети Кетрін Грем. У наш час, коли витік секретної інформації став чи не звичайною справою, історія "Документів Пентагону" буде особливо цікавою. Міністерство оборони США запросило звіт про в'єтнамську війну. Аналітик Деніел Еллсберг був переконаним прихильником війни, коли почав працювати в Держдепартаменті, але після звільнення зрозумів, що перемога США неможлива і злив інформацію газеті New York Times. Адміністрація Ніксона всіма силами намагалася заборонити публікацію звіту. У ньому говорилося, що адміністрація попереднього президента Джонсона навмисно робила акції по ескалації війни, незважаючи на запевнення самого Джонсона про те, що США не прагнуть до її розширення. Справа про публікації дійшла до Верховного суду США, де в результаті New York Times заборонила подальше поширення інформації. Ініціативу перехопили в Washington Post, надрукувавши ще більше одкровень з 47-томного дослідження. Фінансуванням проекту займеться Fox і Amblin Entertainment. Для Спілберга The Post стане п'ятою співпрацею з Хенксом і першою зі Стрип у кадрі. Раніше актриса озвучувала фею у фантастиці "Штучний розум", а незабаром вийде документальний фільм "Повернулися п'ятеро", який Спілберг продюсував для Netflix, і за кадром у ньому теж звучить голос Стріп. Том Хенкс і Меріл Стріп вперше з'являться на екрані разом. Джерело: multikino.com
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика