Автори культової комедії "Поїздка в Америку" нарешті напишуть сиквел - «шоу бизнес» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Автори культової комедії "Поїздка в Америку" нарешті напишуть сиквел - «шоу бизнес»

Всі 30 років після виходу на екрани культової - і дуже касової - комедії "Поїздка в Америку" з Едді Мерфі у головній і половині другорядних ролей в Голлівуді подейкували про те, щоб зняти сиквел. І ось нарешті - студія Paramount нарешті вмовила сценаристів проекту Девіда Шеффілда і Баррі Блауштейна (обидва - "Поліцейська академія") засісти за продовження.

Фільм, як ви розумієте, ще на самій ранній стадії препродакшна, але у нього вже є продюсер Кевін Мішер. На жаль, Едді Мерфі поки не погодився - а й не відмовився - брати участь в проекті. І правильно, я думаю, треба спочатку сценарію дочекатися.

До речі, оригінальний сценарій "Поїздки в Америку" був не зовсім оригінальним: як вирішив Каліфорнійський верховний суд, він "істотно запозичив" ідеї і концепції з трітмента автора Арта Бухвальда. Сподіваюся, цього разу сценаристи впораються без плагіату.

Джерело: mediananny.com


Всі 30 років після виходу на екрани культової - і дуже касової - комедії "Поїздка в Америку" з Едді Мерфі у головній і половині другорядних ролей в Голлівуді подейкували про те, щоб зняти сиквел. І ось нарешті - студія Paramount нарешті вмовила сценаристів проекту Девіда Шеффілда і Баррі Блауштейна (обидва - "Поліцейська академія") засісти за продовження. Фільм, як ви розумієте, ще на самій ранній стадії препродакшна, але у нього вже є продюсер Кевін Мішер. На жаль, Едді Мерфі поки не погодився - а й не відмовився - брати участь в проекті. І правильно, я думаю, треба спочатку сценарію дочекатися. До речі, оригінальний сценарій "Поїздки в Америку" був не зовсім оригінальним: як вирішив Каліфорнійський верховний суд, він "істотно запозичив" ідеї і концепції з трітмента автора Арта Бухвальда. Сподіваюся, цього разу сценаристи впораються без плагіату. Джерело: mediananny.com
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика